badglada hundar


Långt ut på västra sidan i Irland i en liten fiskeby som heter Cleggan fanns Relko, Sally och hennes söner Rocky och Bono. Lotti är Emmas hund och hon är yngst. Alla hundarna älskar att bada. Att t ex simma och hämta en  utkastad plastflaska kan dom hålla med med i timmar.  Här tycks dom fyra som står i trappan tänka att -"Lotti är bra dum som hela tiden simmar omkring bara för att få ta flaskan först", för när hon simmade in till dom andra så snodde någon av dom flaskan av henne. Det upprepades gång på gång.
Alla hundarna springer alltid lösa och Rocky han är ute på piren hela dagarna och samlar på stenar. Relko, åldermannen, han står vid färjan som går ut till en ö och är inte sen med att roffa åt sig mat ur väskorna som står på kajen. Så är det i Cleggan.

Kommentarer
Postat av: Christine

Hej

Roligt att läsa alla din inkägg från Irland.

Träffarna är tänkt att ha hos varandra, ialla fall de som vill o ha plats. Första träffen är satt den 13 september tills vidare. Vet ännu inte var.

För att få fram ett namn till os pysseltanterna är utmaningen att göra ca 10 ATC med namnförslag på som vi sedan byter med varandra.

Christine

2008-08-18 @ 16:33:32
URL: http://christinereinhold.blogspot.com
Postat av: Anna

Himmel vilka galna hundar...ser härligt ut...tänk om alla vore lika glada som hundar är..viftar på svansen så fort man kommer hem o så...

2008-08-18 @ 19:58:16
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: Anna

Jo...där sa du något som är sant...det finns ingen som ser så glad ut som han.. när jag kommer hem...visst är det härligt... :D

2008-08-18 @ 20:11:25
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: Mia

Har återgått till dom vanliga inställningarna nu och då funkar det som det brukar... L

Härliga hundar!!!! :-))

2008-08-18 @ 20:17:07
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Inger

Vilken här´lig bild på vovvarna..

Ha det gott i veckan

kram

2008-08-18 @ 21:15:50
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: Anita/AniLi

Sicket hundliv!

På tal om Irland. Idag bokade dottern flyget för att åka dit. Hon var ju där och jobbade i vintras och ska nu dit på en snabbvisit! Åh, jag vill också ut och åka. Verkar härligt på Irland!

2008-08-18 @ 21:38:28
URL: http://anili.blogg.se/
Postat av: Christine

Vad synd, det är bara första gången för att hitta ett namn och det behöver du inte vara med på om du inte vill. Sedan är det bara mening att vi ska träffas o pysslas. Det hade varit roligt att ha dig med i vårat gäng. Du kan väl tänka på det tilsl den 13 sept.?

Christine

2008-08-19 @ 06:14:50
URL: http://christinereinhold.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0