lördag

Det blev en tur till Alingsås på förmiddan. Jag besökte Pappersbiten som idag hade amerikatbesök. Quickutz nye internationelle representant Chris Mickelsen var där för att demonstrera Quickutz produkter. Jag hade ingen kamera med mig så bilden har jag lånat från Pappersbiten. Mycket folk och härlig stämning. Själv köpte jag ingenting av QK idag fast denna charmör fanns där.
chris-mickelsen_19728930.jpg



Eftermiddan bjöd på fint väder men det blåste som sjutton. Jag gick min entimmespromenad som är så himla skönt. När jag kom hem gjorde jag min rygggympa och tittade samtidigt på "Rent hus" på TV. Det var en man som hade så fantastiskt mycket grejer så man snudd på inte kom in i lägenheten.

Hur har du det hemma? Har du svårt för att kasta grejer?

Kommentarer
Postat av: Mia

Mmmm, lammkött här också, ser jag! ;-)

Nääää, vet du vad! Jag har INTE svårt att göra mig av med grejer, jag kan faktiskt tycka att det är skönt att inte ha så mycket....L

2008-11-15 @ 17:46:41
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Anna

Himmel Maria vilken snygging..jag smälter...härligt at du haft det great..ja det kan ju inte vara annat med dessa ögon att drukna i..mitt lilla hus är från Viking keramik.. :)

2008-11-15 @ 17:57:15
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: Inger

Jisses vilken snygging,,,lät skönt med din prommis, här har det inte varit så skönt...får försöka att ta en prommis imorgon...

Jo, jag har jättesvårt att kasta grejer,,du vet..kommer kanske till använding,,eller den har jag ju fått från den eller den,,,så håller jag på...Sjukt,,,, Ha det fint...kramen

2008-11-15 @ 21:36:24
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: Mia

Det är en gammal herrgård, och ägarinnan/min hyresvärdinna (som bor i Tyskland) är dotter till den som byggde den i början av 1900-talet.

Tanten börjar bli till åren men är fortfarande pigg L

2008-11-16 @ 09:51:29
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag älskar att slänga saker. I mitt hem gäller principen en in, en ut. (kläder och böcker är såklart undantaget regeln...)

2008-11-21 @ 10:37:10
URL: http://bastisdags.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0