helgen i gbg

Vilken upplevelse att turista i sin egen stad och dessutom i tropisk värme. Det var nästan som om man fick utlandskänsla.



Räkmackan på restaurang Heavan levde upp till sitt rykte, den var fantastiskt god. Det var f ö det enda stället på hela dagen där det var riktigt svalt. Utsikten därifrån är också fantastisk. På bilden ovan ses Liseberg uppifrån Heaven. Vi gick till Trädgårdsföreningen för att äta glass och titta på alla vackra rosor men vi fick hålla oss i skuggan för värmen höll på att ta kål på oss. När vi sedan åkte Paddan blev det inte mycket svalare. Kvällen på Liseberg var underbart ljummen. Vi åt middag på Huvudrestaurangen och sedan flanerade vi runt och tittade på folk. Det var väldigt längesedan vi var där en kväll och utan barn. Promenaden tillbaka till hotellet gick vi via Avenyn där det var smockat med folk på uteserveringarna på varenda restaurang. Hotell Vanilj visade sig vara ett mysigt och hemtrevligt hotell med jättefina rum. Tyvärr fanns det ingen AC så vi var tvungna att han fönstren öppna och det var en hel del liv på gatan, och tidig morgon började måsarna skräna, så det blev sisådär med sömnen, men va tusan, sova kan vi göra hemma.

Sammantaget var det en jättetrevlig och mysig helg! Tusen tack Sofie, Viktoria, M & M för er fina present.

KraM

Kommentarer
Postat av: Carina

Såg riktigt trevligt ut att vara i Göteborg! Själv har jag varit norrut förbi Stora Sjöfallet och upp mot Ritsem tills vägen tog slut (bilder finns i fotobloggen), då var det bara att vända och åka hem igen. ;-) Det ligger ca 61 mil norrut från Umeå... Men jag skulle gärna vara nere i Göteborg också!! Synd att Sverige är så avlångt. Åker söderut på torsdag, ner till Örebro. Det blir också trevligt! Ha en fortsatt skön sommar!!

Kram

2009-07-07 @ 19:25:11
URL: http://www.cajaba.blogspot.com
Postat av: Carina

Skrev ett inlägg som verkade försvinna, gör ett nytt försök.

Ser härligt ut att vara i Göteborg! Själv har jag varit ca 61 mil norrut, Stora Sjöfallet och vidare mot Ritsem. Där tog vägen slut, bara att vända och åka tillbaka (finns bilder i min fotoblogg). Skulle gärna vara i Göteborg också... ;-) HA en fortsatt skön somma!!!



Kramar

2009-07-07 @ 19:31:07
URL: http://www.cajaba.blogspot.com
Postat av: simone♣

Ser ut som du har haft en bra helg ;)

2009-07-08 @ 08:52:56
URL: http://simonesfotoblogg.blogg.se/
Postat av: Inger

Åhh det låter som ni har haft en helt underbart fin helg..och fint väder,,jag gillar Göteborg...

Mysigt att flanera på Avenyn..Fler år sen jag var där...Må så gott..kramkramen..

2009-07-08 @ 12:14:05
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: Merete

Vilka fina bilder från Göteborg.

Som en turistbroschyr :o)



Helgen var ni SÅ värda!



P&K

P x 4

2009-07-09 @ 13:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0