jag vann!



Stämpelbodens mara i Alingsås igår gjorde jag storslam. Jag vann 1:a och 2:a pris på samma lottring. Visst hade jag en fantastisk tur. Det är massor med fina saker i det stora paketet som går i neonfärger, superfint. En tjock bunt med papper, ett album, 6 burkar sammetfloss, 5 Versa color, 3 Glitter glue, 5 pennor Gelly roll och en påse med prickiga band i passande färger. I Reprintpåsen ligger det papper, chipboards, häftklammer och små ramar.

Dagen gick sååå fort och trogen min vana fick jag inte mycket gjort. Ett (1) kort fick jag färdigt, tror jag i alla fall. Det är kul att träffa likasinnade och alla andra tycker jag är så fokuserade och ambitiösa och verkar få massor gjort. God mat, kaffe och godis. Den här gången hade dom inte tagit med sig butiken men den ligger ju bara ett par minuter från scraplokalen. Vi gick gärna ut en stund också då vädret var strålande. En härlig dag alltså.

Ha en fin mors dag alla där ute!

KraM

hänryckning


Vädret är som gjort för att "hänrycka" sig i helgen och det är visst lika fint i hela landet.

I morgon ska jag vara med på Stämpelbodens scrapmara i Alingsås.
Det är pingsafton och vädret ska visst hålla i sig så jag får se hur länge jag stannar.

Nu ska jag grilla och jag önskar er en riktigt skön pingsthelg!

Förresten, kan ni se vad bilden föreställer?

KraM

ett inlägg


Huvva vad det blåser. Jag fick cykla i motvind både fram och tillbaka?? Det är perfekt temperatur att cykla i och vilken bra träning det är alldeles gratis :)
Jag tog en sväng till Lidl och köpte 2 kg Guldfågelns kyckling för 99,-. Det kallar jag fynd. Handlar du hos "von Lidl"? Vet att det är många som har ett motstånd att gå dit men jag tycker att dom är både billiga och bra. Kruksalladen t ex är 9,- billigare än ICA-butiken bredvid.

Den rostfria varelsen på bilden landade hos oss igår och den ska som sagt ge oss varmt hus. Vi har eldat med ved i flera år men det krävs att man har ork att såga och klyva veden, man blir ju inte yngre precis. Oljetanken som står oanvänd sedan länge ska ut ur källaren så småningom.

Nu ska jag stryka lite. Det enda jag stryker nu för tiden är skjortor, kökshanddukar, örngott och mina toppar. Jag vet, det är inte många som stryker t-shirts och toppar men jag kan inte låta bli.

Vad stryker du?

KraM

ett till



Nu ska jag cykla iväg och leverera det här kortet.

Ha en bra dag!

KraM

jag är klar






Nu är jag klar med alla studentkorten och jag visar tre varianter av dom.


Jag har massor med bloggar att kommentera hos men får ta det i morgon för det ser ut som om det ska bli åska. Stänger av datorn för jag har ingen lust att köpa nytt modem...igen!

KraM

mycke i verkstan



Det blir inte mycket bloggande dessa dagar, jag har helt enkelt inte tid. Jag är precis klar med alla detaljer till 12 studentkort så i morgon ska jag försöka få tid att montera dom. Jag är ganska rationell och gör alla i princip likadana. Det blir alldeles för mycket om jag ska skapa 12 olika kort, i varje fall för mig.

Jag blev liksom lite trött på gult och blått så jag snodde ihop ett enkelt kort in i mellan det blågula, med en ny Inkidostämpel som är lite rolig.

KraM

studentfrossa








På de tre första korten har jag använt Kortmakarens studenter Wilma, Ludvig och filuren.
Studentmössan kommer jag inte ihåg var jag köpt.

gökotta


Vi har haft en mysig morgon tillsammans med våra vänner i deras lilla torpstuga.
Vi började också planeringen av vår resa vi ska göra till Irland i sommar.

Har ni varit på gökotta?

KraM

lila







mammakort





Snart ska mamma firas på sin dag. Här är några kort att förära henne.

ett snabbt kort


Ibland är det kul att göra ett kort som går snabbt att göra. Fåglarna klippte jag ut från ett BG-papper.

jag gillar godis



Se här! MYCKET godis att vinna, tänk så smarrigt :))


Sovmorgon idag igen men kom i alla fall iväg på cykeln till gymmet vid 9.30. Jag har kommit till en punkt i träningen där jag bara går runt och väljer maskiner på måfå, ingen struktur eller strategi alls. Därför bokade jag en tid med "min" pt nästa fredag morgon. Tänkte att hon skulle få lite ordning på mig.

Solen lyser härligt och jag ska måla igen - inne:(

KraM

underbar dag


Jag tog på mig för mycket kläder på morgonpromenaden. Det låg frost kvar och termometern visade 4,8. Det var i skuggan det. I solen var det underbart varmt så det blev lite svettigt innan jag var hemma igen. Plockade några nästan utslagna liljekonvaljer. Väntar på doften.
Nu ska jag måla!

KraM

till brudparet


Fick en beställning till ett par som gått och gift sig i smyg. Inkidopapper och blommorna hittade jag för längesen hos Tesapysslar och nu är det första gången dom hamnat på kort hos mig. Så kolla nu Therese! Jag har liftat kortet och jag kommer inte ihåg varifrån men det skulle inte förvåna mig om det kommer från Therese. Bilden blev tyvärr suddig som ni kan se.

KraM

härlig dag


Började dagen - efter sovmorgon och frukost - med promenad till centrum och frissan. Under tiden jag blev klippt blev det åska och en ordentlig hagelskur. Precis när jag var klar och skulle gå hem igen så upphörde det. Sedan har det varit ett jättefint väder hela dagen.
Min frissa berättade att hon köpt sig en egen salong och ville gärna att jag skulle sälja mina kort hos henne också, så nu blir det snart heltid vid pysselbordet. Min klippning idag betalade jag med sålda kort.

KraM

lite av varje idag


- frukost efter morgonpromenaden
- kollade bloggar
- målade taklister
- hängde tvätt
- gjorde sillmacka till lunch + en lille en
- sådde två olika sorters basilika
- sådde prydnadspumpa
- planterade persilja
- satte 60 st gul lök??
- tog in tvätten
- promenerade en timme
- åt middag, köttfärspaj som blev över i fredags
- bloggar nu

Vad har du gjort idag?

KraM

promenad


På min tidiga morgonpromenad på en timme träffade jag endast en människa med hund. Det tyder på att folk i allmänhet tar sig tid att ta det lugnt och vakna sakta. Ett gott tecken i vår stressiga värld.
Tänkte också på detta fantastiska, att få recept på promenader istället för mediciner i tablettform. Jag har inte fått det, men jag har läst om människor som mår så mycket bättre av att röra på sig.

Ha en skön söndag!
KraM

lisebergs trädgårdsdagar



HUR kan man glömma kameran vid ett sånt tillfälle som idag? Jag gjorde det i alla fall.
Det var lång kö för att komma in och vi höll tummarna för regnet hängde i luften. Vi hann också bara strosa runt en kvart innan himlen öppnade sig fullständigt. Det t o m haglade. När det var över strålade solen hela eftermiddan. Mycket folk och mycket fint att köpa och att titta på. Vi köpte ingenting mer än en fika. Allt kanske var något billigare än här hemma men jag hade ingen lust att gå och bära på kassar.

Trevlig lördagkväll!

KraM

vad händer en lördag?

God förmiddag på er!

Jag har en tid helt enkelt inte haft någon lust att uppdatera bloggen. Ska försöka bättra mig och framför allt kommentera hos er, vilket jag också varit lat med att göra.

Innan frukost gick jag en promenad. Att promenera är så himla skönt för både kropp och själ och det är lite speciellt att vara ute tidigt när alla andra sover.

Vädret är inte det allra bästa idag men tänkte ändå att jag skulle få med mig mannen till "Lisebergs trädgårdsdagar". Vi får se hur det går.

Ha en bra dag!

2 x 1-åringar





Fick två beställningar i går kväll som levererades idag.

RSS 2.0