valborg

image539
Här har det varit röjning i förråd - tänk så mycket skit man har -  och målning av grillen idag. Valborgsmässoelden tänker vi se på TV från mina hemtrakter Höga kusten.

                      Önskar er alla en riktig fin Valborg och 1:a maj!

packat

I morron blir det pyssel heeeeeela låååååånga dan hos Anita. Jag tror att vi blir ett tiotal tjejer som ska pyssla, tjöta och ha en härlig dag tillsammans. Jag har packat praktiskt taget hela pysselvrån. Tänk om jag inte har tagit med mig just det papperet eller prylen som jag behöver. Katstrof!!!
Det ska bli jätteroligt. Ska bara köpa smör på vägen för vi har alla fått ett uppdrag att bidra till maten som ju också är en väldigt viktig ingrediens då man skapar, eller hur?

Ha en go lördag var ni än befinner er!

beställt

image538
Gissa om den här killen är Gaisare?
Inspiratör är HelenaK.

mycket nu

Hinner inte med så mycket bloggande för tillfället. Jobbar för fullt, vackert väder och trädgården vill ha mig NU. Dessutom har jag fått så många beställningar på kort att jag sitter varje kväll i pysselvrån. Det är födelsedagar och inte minst studenter. Jag är inte så snabb heller så det tar sin tid att få till ett kort. Jag får ju alltid veta egenskaper och intressen på den person som ska få kortet och då vill jag verkligen att det ska passa personen ifråga.

Så kära bloggvänner, bloggandet får bli lite haltande ett tag framöver.

Ha det gott där ute i vårsolen! 
image537

underbart väder...

image536


På förmiddan åkte jag till Alingsås för komplettering av papper hos Sanna Pappersbiten. Det blev lite mer än papper kan jag säga. Det var ett tag sedan jag var där och det var som alltid kul att träffa Sanna.

Jag gick sedan till Stämpelboden för att köpa guldpulver - har som vanligt glömt vad det heter, det är i alla fall ett pulver som man blandar med vatten och sprutar på papperet.  Det var tyvärr slut men jag träffade Anita och Christine. Anita höll i en kurs i scraping.

Eftermiddan har jag varit i trädgårn och grejat. Jag sa till mannen att min kropp är inte längre skapt för dylikt arbete. Ibland vet jag inte riktigt hur jag ska stå eller sitta för att det ska göra minst ont i lederna. Jag lär känna av i morron HUR jag stått eller suttit.

Ha en trevlig lördagkväll!

jobbar och jobbar

Den här veckan jobbar jag på min gamla gamla skola i träningsklassen. Barn på väldigt tidig nivå.  Det är roligt och inspirerande. Roligt också att träffa gamla kollegor. Ett plus är att jag kan promenera till skolan och då jag också tar en promenad på min lunchrast har jag fått ihop nästan en mil idag.
Dom ringde mig idag från min gamla skola och ville att jag skulle jobba där hela nästa vecka. Det känns gött att vara behövd:) Det är absolut inga problem att vara frilansare.

Ha en go fortsatt vecka!

ett till

image534     image535
Jag kan bocka av ett kort till på beställningslistan. Det blev inte precis ett kort utan en väska. Får se om beställaren gillar det.

söndagspromenad + skelett

image532
Vädret var fint och inbjöd till en långpromenad. Bl a gick vi en promenadväg jag aldrig tidigare gått. Visst är det konstigt då jag bott här i 37 år. Man behöver inte gå/åka långt för att göra nya upptäckter.

image533
Mannen skulle rensa i ett smalt förråd utan dörr på baksidan av ett litet hus vi har. Där upptäckte han detta skelett som förmodligen kommer från en räv. Det stod ett cykelhjul där inne och räven låg uppe på hjulet. Av någon anledning har den tagit sig in där, kanske fastnat eller varit sjuk och ville gå undan. Till saken hör att baksidan på detta hus ligger mot skogen där vi sällan är.

till Oscar

image530
Beställt av en kollega vars barnbarn gillar guld och dinosaurier.

lördag kväll

image528

Så här ser det ut på mitt pysselbord när jag pysslat en stund. Just nu väntar jag på att glittret ska torka på ett beställningskort. Jag har 66 beställningar före 1 juni, varav 60 till ett bröllop. Jätteroligt, och som ni förstår, så vet jag vad jag ska pyssla med ett tid framöver.  Jag ser fram emot den 23 april då jag ska till Anita/Anili och pyssla hela långa dagen. Förhoppningsvis får jag en del gjort där.

Ha en fortsatt fin lördagkväll och en skön söndag!

det värmer

image527

Flickornas mamma vet precis vad jag tycker om.

beställt

image526


Fick en beställning av en kollega idag. Lite bråttom då hon behövde kortet  före helgen. Liftat från HelenaK.

mossa

image525

några kort

Här är några av dom kort jag har haft liggande i kameran. På mässan demade bl a Forma hantverk DTP-tekniken som jag har provat lite. Jag tycker att det nästan alltid blir bra fast man sitter och kladdar med stämpeldynan.

Påskkortet skickade jag till Emma - som bor i Irland - en vecka före påsk men hon har fortfarande inte fått det:(

Har använt knappar på ett kort vilket inte är vanligt för mig.

                

     

Klicka för större bild.

hemma igen

image519

Grått kallt och trist när vi åkte på lördagmorron men på halva vägen mötte vi solsken. Vi stannade och åt vår matsäck på en rastplats där fåglarna väntade på oss.

image517

image518
Som vanligt jättetrevligt hos Linda & Micke tillsammans med ungar, hundar och hembryggt äppel.... Nja, inte riktigt så men nästan.

bjuden på middag

image512
Min syster ringde och bjöd oss på middag på lördag, så i morron åker vi till Stockholm för en trevlig dag hos Linda och Micke. Vi kommer också att få träffa min bror och svägerska, systersöner med fruar m fl. Ska bli jätteroligt.


Jag passar på att önska alla vänner på bloggen en riktigt trevlig helg!

Nu ska jag åka och jobba.

inbjudningskort

image514

Nu har jag äntligen fått iväg inbjudningarna till släktträffen som vi ska ha i juni.

äntligen igång

Jag tänkte också som Junitjej att det var ett aprilskämt. Har väntat och väntat på att kunna blogga igen och så står allt på noll igen. INGENTING har ändrats.
Det har också varit en frustrerande dag av nätproblem. Jag kunde inte komma ut på nätet. Ringde kundtjänst som ju är en historia i sig när man ska TALA in sitt problem. Jag lyckades i alla fall göra mig förstådd och allt funkade igen då jag startat om modemet.

Mässan i lördags var urkul. Tack och lov att jag hade förköpt biljett för kön var hur lång som helst. Trångt och hjärtligt i mässhallen. Kan bara inte förstå hur man orkar gå dit med barnvagn. Jag fick köpt nästan allt på min lista och en hel del till. Träffade bloggkompisarna Christine och Anita och kollegan Lisa. Sanna/Pappersbiten kom på eftermiddan efter att hon stängt butiken.

image511

Här är lite av det jag köpte. Det blev ganska många stämplar den här gången. Ett par demokort jag gjorde och som ni kan se har jag redan provat DTP med stämplarna.

RSS 2.0