lite påsk och vår

Här bjuder jag på några kort med Kortmakarens stämplar förutom grattisstämpeln.Bengt och Britta.


Gullefjun och Lilleman.


Äggkortet är liftat av Tina/Kortmakaren.


Blåmesen och texten kommer från arket "Sirlig vår...".


Önskar er alla en Glad påsk!

KraM


nyheter påsk/vårSnart är det påsk, väldigt snart, och jag har ikväll stämplat upp och färglagt en del av Kortmakarens nya påskstämplar som bara är ett "måsteha". Det ska så snart som möjligt bli påskkort. Vårstämplarna "Sirlig vår - en extra tanke..."  är också ett "måstehakit". Namnet på de säger allt. Alla nyheter hittar du under "Kortmakaren - omonterat/Nyheter".

Jag har som sagt ingenting färdigt att visa idag men kika in hos Kortmakaren så hittar du massor med inspiration.

KraM

beställningar

Marianne i sina bästa år firade födelsedagen i London och fick en dator i present. Betty Boop köpt hos Kortmakaren.

Kocken Daniel som tycker om vin. Här har jag liftat Elins kort, dt hos Kortmakaren, med wellpapp och en overlay med klockor, kockfiluren och knapparna från Kortmakaren. Filuren och flaskorna är målade med Tombowpennor som är nya favoriten. Finns hos Kortmakaren.

Till Roland som fyllt pensionär. Gubben målad med Promarkers.

Kortmakarens tulpaner får gestalta våren som vi alla hoppas är på god väg.Imorgon får jag vara på min nuvarande fantastiskt roliga arbetsplats igen. Var? Hos Kortmakaren förstås!

KraM

efter mässan

En fantastiskt rolig förstagångenmässadeltagare sitter nu här med trötta men glada ben. Jag har träffat många trevliga pysselgalna människor och många lika trevliga mässdeltagare. Idag har allt packats upp igen och butiken är nu också dekorerad i vårens färger med inslag av påsk. Många härliga nyheter presenteras och i morgon tisdag efter kl 14 gäller mässpriser på många av nyheterna.
I Kortmakarens blogg finns ett långt inlägg och fina bilder från mässan, gå in och kika.

KraM

härliga dagar

Packar upp och packar upp, prismärker och prismärker. På onsdag börjar vi packa ner och packa ner och det är hela tiden jätteroligt. Vad jag pratar om? Kortmakaren förstås.
Det kommer nya varor varje dag och ibland hela dagarna och till helgen är det mässa i Borås och till den ska allt packas ner.

KraM

nu måste jag berätta

Jag har fått förmånen att jobba hos Kortmakaren (praktikperiod) några veckor framöver. Jag behöver väl inte berätta att det är jätteroligt. Full fart hela tiden vilket passar mig perfekt. Härligt glada människor med mycket humor gör ju inte saken sämre.

Till helgen, 13-14 mars, ska jag också få vara med på mässan i Borås. Det ska bli sååå spännande. Klicka på logon så hittar du den information du behöver.Dessutom finns det vinster att hämta om du är med och dekorerar montern.

Så här skriver Kortmakaren:

När vi började planera vår mässa, Nordiska stämpel och Scrapmässan, trodde vi inte att det skulle finnas så här mycket vinter kvar. Därför bestämde vi att vår monter skulle gå i vårens tecken. Vi låter dock inte snön hindra oss, i vår monter kommer du att få en försmak av våren! Det blir påskris, blommig gräsmatta och massor av fjärilar. Med det sista vill vi gärna har er hjälp.

Gör en fjäril och lämna i vår monter under lördagen, senast 15:30. I utbyte mot din fjäril får du en lott. Klockan 16:00 är det lottdragning i vår monter. Vi lottar ut tre fina priser. Du måste finnas på plats under lottdragningen och ta emot ditt pris, annars drar vi en annan vinnare.

Din fjäril gör du i valfritt material och valfri storlek. Vi vill att fjärilarna har någon eller flera av dessa färger: lime, orange, rosa, gul, lila, turkos och vitt.

Du får naturligtvis gärna lämna flera fjärilar, men vi delar endast ut en lott per person.
För några veckor sedan var jag med på en kurskväll hos Kortmakaren där Sara lärde oss att göra eget bakgrundspapper.
Här är några exempel av de jag gjorde.
Nästa två kort gjorde jag här hemma i går kväll. Köpte Hero Arts underbara ramstämpel målad med Tombowpennor.


Wellpapp är den nya flugan just nu och jag råkade ha wellpapp i färger hemma. Gjorde detta enkla tackkort och använt Kortmakarens stämpel.


KraMRSS 2.0