mässa och träff

Kortmakaren arrangerar i samarbete med Kungsbackamässan och Scrappiz en scrapträff den 9 och 10 juli.

För endast 200:- för en dag eller 300:- för två dagar får du möjlighet att sitta ner och scrappa eller göra kort tillsammans med likasinnade. I scrapträff-biljetten ingår, förutom en flerdagarsbiljett till mässan värde 100:-, pysselplats och en välkomstpåse med scrapvänligt innehåll till ett värde av ca 200:-.

Under dagarna kommer det att finnas många utmaningar och tävlingar att vara med på. Det kommer att finnas fina vinster sponsrade av bland andra mässans utställande företag.

I anslutning till träffen finns café och lunchmöjligheter, var och en bekostar sin egen mat. Sara Rönér Janicke och Karin Brandin från Scrappiz kommer att hålla i trådarna under dagarna och biljetter till träffen köper du genom Kortmakarens web-shop.

Tider: Fredag 9 juli kl.12-19
Lördag 10 juli kl.10-17

Jag kommer själv att vara där den 10:e och 11:e.

KraM


nu!

Ni fick se en liten sneakpeak av vad som skulle komma och då undrar jag om ni har sett Tinas härliga stämplar som släpptes hos Kortmakaren igår? Inte? Då tycker jag att ni ska titta här och nu.

KraM

sneakpeakPå måndag släpper Kortmakaren nya stämplar. Nyfiken?

Glad midsommar!

KraM

visar gamla

Inte så bra bild och det är knappt jag kommer ihåg hur jag gjorde kortet. Förmodligen gjort bakgrunden med distresser. Till cirklarna använde jag tomma toarullar och någon annan mindre cirkel. Schablonen hittade jag på nätet och skar ut. Texten från datorn.


Den här inspirationen fick jag från någons blogg men kommer tyvärr inte ihåg vem. Distresser till bakgrunden här också och stänket gjorde jag med distressfärg på en tandborste.

KraM

två nya

Igår firade vi vår vän som fyllde pensionär. Av kortet framgår tydligt vad hon tänker ägna sig åt. Hos Sara har jag hittat inspirationen till gräset. Molnen är Kortmakarens stämplar, alfabetet Hero Arts och golfbollen en QK-die.Det här kortet gjorde jag på beställning för ett par veckor sedan.
Stämpeln är Hero Arts och de färgade blommorna har jag klippt ut, färglagt med Promarker och satt på distanskuddar. Allt utom tackstämpeln finns hos Kortmakaren.

KraM
tävling

Tävlingssugen? Då tycker jag att du ska kika in till Kortmakaren som den här veckan har en tävling i falsk akvarell. Scrolla ner i deras blogg så får du en beskrivning på hur du med Tombowpennor "målar" akvarell.

Lycka till!

KraM

ketchupeffekt

I det inlägget visar jag beställningar jag har gjort de senaste veckorna. Vid den här årstiden verkar det som om allt händer samtidigt. Många studenter förstås men även bröllop och födelsedagar.På bröllopskorten har jag använt Kortmakarens nya bröllopsstämpel Brudpar. Det övre kortet har jag embossat brudparet med Champange. På det undre kortet har jag stämplat bakgrunden med Hero Arts clingstamps Brunch Background och embossat med Palm Green. Hero Arts och embossing finns hos Kortmakaren. Under kategorin Hero Arts/Förbeställning hittar du många nya fina stämplar. Båda korten är i A5.
Ulla firas med Tim Holtz nya papper Paper Stack Vintage Shabby som finns att förbeställa hos Kortmakaren.
Texten 365... finns på stämpelarket Sirlig vår... som finns hos Kortmakaren förstås.Att den här 60-åringen gillar en viss typ av båt, whiskey och korsord kan nog ingen ta miste på. Filurerna finns förstås hos Kortmakaren.


Jag behövde en husbil till det här kortet och Tin@ räddade mig den här gången också. Tack snälla Tina, hur ska jag klara mig nästa gång?


Och slutligen studentkort.

Njut av sommaren!
KraM

RSS 2.0