Gott Nytt År
Tack alla ni som hälsar på mig även om bloggandet haltar emellanåt. Det är så roligt att läsa era egna inlägg och era kommentarer. Visst är det väl fantastiskt att man med bloggandet får post varje dag och ibland massor med post.

Vi ses nästa år!
Kramaria

julen är här


hugga julgranVi har en god vän som har en vän som är så otroligt generös att han bjuder in ett  40-tal vänner att få hugga en,  eller två om man så vill, av hans planterade granar varje år.  Att samtidigt få inmundiga hemmagjord glögg, kaffe, lussebullar, pepparkakor och grilla korv över öppen eld är ju nästan mer än man kan önska.  Vi högg en kungsgran som vi ger mannens bror som tack för inbjudan till julafton.

Hur skaffar du din julgran?

tjuvstart

Idag har jag fått uppleva två luciatåg. I morse i skolan där 2-3:orna från fyra klasser visade upp för föräldrar och syskon ett otroligt välrepeterat luciauppträdande. Dom sjöng och uppträdde som om dom aldrig gjort annat. Jag är mycket imponerad. I morgon är det dags att visa hela skolan samma program.


Men jag undrar ändå om inte luciatåget ikväll på Viktorias dagis tar priset. Underbara små människor - och dagens sötaste Lucia -  i rollen som Lucior, tärnor,  tomtar och pepparkaksgubbar. Alla kände stundens allvar mer eller mindre för man måste ibland ropa för att ha koll på var mamma eller pappa står eller gå fram till mamma och få en kram emellanåt.  Att fira Lucia utomhus i mörkret med ljuslyktor och marschaller var också speciellt . Mycket fin upplevelse.

några nya

      
Jag har fastnat för stjärnorna i år.
Egentillverkade och embossade med lite ståltråd på. Effektfullt tycker jag.

        
Jag har lite svårt för att använda mig av alla God Jul-stämplar på engelska som finns nu om julkorten ska ges till svensktalande. Ska ändå försöka göra några på engelska då jag har vänner som gärna köper dom.


Här är några små kort 10x10 cm. Lämpliga att fästa på en gåbortpresent.Igår levererade jag 6 tändsticksaskar och glömde att fotografera dom:(
Jag fick en beställning till på en av askarna och så här ser den ut.

Alla bilderna är klickbara!

Må så gott alla i julpysslet!

  

publicerad


Tror ni jag är glad eller? Det här kortet visas i Inkido´s blogg.

Ha det så gott ikväll!

två till


Inkidotomten i julskrud.


Kommer inte ihåg var jag köpte granen. Inkidopapper.

kort i inte dagsljus

Jag hade ju tänkt fota korten i dagsljus men naturligtvis glömde jag det. Jag har istället suttit med byte av en dragkedja i en jacka :p. Bilderna är inte bra men kanske det ger lite inspiration till någon annan kortmakare därute i rymden:)Den första tomten är Inkidos, granarna är egen design. Struttomten är Stämpelbodens och stjärnorna är gjorda av mig förutom den minsta som är en QK.


Inkidos papper och egna stjärnor. Kransen är Penny Black.


Forma Hantverks papper med eget hjärta. Snöstjärnan är Cuttle Bug.

beställning


Det är alltid bäst att fota korten i dagsljus men detta gjorde jag i går kväll och blev tvungen att fota inne med blixt eftersom det levererades idag. Jag har en del andra kort som jag vill ha "vernissage"  på och vill fota i dagsljus men det är för tusan aldrig ljust ute. Ska försöka i morgon då jag är ledig.
Harrods/London och NK/Göteborg symboliserar stamkund i dessa affärskomplex. Klockan visar en tjej som det är fart och fläkt i. Jag tycker f ö att damen ifråga som ska få kortet har ett vackert namn.

RSS 2.0