Oj oj oj, går inte att missa!

Under lördag 29/5 är det stor fest i Floda. Kortmakaren är med och firar genom att ha finfina erbjudanden. I butiken i floda är det 20-50% på allt mellan klockan 10 och 14! I web-shopen hittar du utvalda varor under kategorien "Floda-dagen". Där gäller erbjudandena hela helgen!

Alla erbjudanden gäller på ordinarie priser och med reservation för slutförsäljning.
Välkommen att fira med oss!

KraM

Viktoria har blivit 7


KraM

Hero arts hos Kortmakaren

Ni kan bara inte missa att hela den här veckan har Kortmakaren fokus på Hero arts. Titta in i webshopen och bloggen för där finns det fantastiska erbjudanden och massor med inspiration.
KraM


studentkort


R som slutar på tekniskt gymnasium. Studentskylten och Liten med snuttefilt är Kortmakarens stämplar. Du är bäst kommer från Inkido. Papper från min egen dator.Texten Student, embossad i vitt och filuren kommer från Kortmakaren.
Lycklig filur och knappar från Kortmakaren, studentmössan kommer jag inte ihåg var jag köpt. Ballongerna är QK.
Den här killen har gått byggprogrammet. Ludvig som student och äntligen från Kortmakaren.Den här tjejen har gått danslinjen.
Slutligen Åsa som nu är billackerare. Tin@ ritade den fantastiska bilen till mig. Tusen tack Tina! Wilma som student passade väldigt bra vid ratten.

KraM


vårens första

KraM

yes, då har man blivit DT!

Just det, hos Kortmakaren. Mycket spännande och pirrigt ska det bli, och jag är väldigt tacksam för att Maria, Tina och Sara ger mig uppdraget. Det finns ju redan ett härligt DT-gäng som jag är mycket glad att bli en av.


KraM

Kortmakarens mara

Jag fick vara med på en intensiv men otroligt rolig mara som Kortmakaren arrangerade igår. Dagen var 15 timmar lång men det kände jag inte förrän jag kom hem. Det var inte svårt att somna igår kan jag säga. I Kortmakarens blogg kan du läsa mer om dagen och se bilder från maran. På facebook (sök Kortmakaren) kan du se ännu fler bilder på pysselgalna tjejer.


KraM

RSS 2.0