några kort


Det här kortet gjorde jag på träffen i lördags. Det är Kortmakarens Hurra.Dom små figurerna har jag fått av Emma som köpte dom i London.  Det var svårt att få dom att sitta fast och eftersom dom är så små var jag rädd att en baby som läser kortet kunde få dom i sig. Därför satte jag en OH-plast ovanpå. Stämpeln är Kortmarkarens.Det här är en nygammal idé. Tror att det var första året jag gjorde kort som jag liftade detta någonstans ifrån.
Det blev visst bara Kortmakarestämplar den här gången.
Filurstämpeln är också köpt där.

candyJust nu hos House of Inspiration kan du eller jag vinna allt detta. Den 4 april dras en vinnare.
Håller tummar för att det blir jag!

pyssel igår


Så många timmar som vi pysslade och ändå känndes det som två. Tiden går fort när man har roligt. Anita bjöd på god lunch när vi kom så vi skulle vara fulla med energi inför skapandet.
Anita servade inte bara med mat och kaffe, hon scrappade också. Ingela från Bollebygd och Carina, DT hos House of inspiration liksom Anita/Anili, var nya bekantskaper. Christine och Rosanna var det roligt att träffa igen, det var ganska precis ett år sedan förra träffen hos Anita. Stämpelbodens Puck var med liksom Annica/Bing som kom senare och inte kom med på bild.
Själv fick jag som vanligt inte mycket gjort. Den här gången berodde det mycket på att jag inte fick med mig det material som jag hade tänkt jobba med. Hur mycket man än tar med sig så har man alltid glömt något hemma.
Jag körde hem under Earth hour och var glad att jag fick ha ljuset tänt på bilen.


Tack Anita för en helmysig dag!

scrapträff

Om en stund åker jag till Anita/anili på en heldag med pyssel. Ska bli jättekul. Vi blir några stycken men jag vet inte hur många. Det är superbra pysselväder, regn!

Ha en bra dag vad ni än ska pyssla eller syssla med!

pysslat

Forma Hantverks papper. Alfabet CB Fancy Pants.


Forma igen. Kycklingen målad med promarkers och näbben har fått en dutt 3d-lack.
Stämpel tror jag är October stamps.Upptäckte att jag inte hade några manliga kort. Grattis är en Kortmakarstämpel och glaserad med utee.
Lådan som ska ställas hos frissan. Full med kort förhoppningsvis men det går långsamt framåt.
Å så några småkort.

prickigt


Jag har färglagt med akvarellpennor och sedan duttat på 3d-lack på prickarna och bandet. För att få paketen att glittra lite extra har jag efter kanten ritat med GellyRoll clear star och med en våt pensel målat ur glittret över paketet - var svårt att fånga på bild.


Klicka för större format.

glasis


Med vågorna rullande mot stranden lät det precis som glasklirr.

lika + påsk


Första påskkortet. Jag brukar inte göra så många påskkort för jag har en känsla av att det inte skickas eller ges bort så många. Har jag fel?
Jag har använt Forma Hantverks okläckta ägg som jag har 3d-lackat. Deras fjäder har jag stämplat på ett papper jag inte vet vad det heter. Foamalfabetet köpte jag på mässan.


Här blev det ett likadant kort som jag gjorde för ett par dagar sedan men med ett annat papper. Lite utee på hjärtat. Hålet är stansat och fågeln stämplad inuti kortet. Runt kanterna, dom små embosshålen, har gjort med en grej jag inte vet vad det heter. Det är i alla fall en rund taggig sak som sitter på ett skaft. Man använder det när man syr och för att göra markeringar i skinn t ex.

Nu ska jag titta på Antikrundan!

KraM

nybyggnad och rivning


Nu väntar vi på hyresgästerna. Jag hoppas att sommargästerna uppskattar att rivningskåken är borta.

till en sjuk kollega


Jag har liftat det här kortet men har ingen aning om var jag såg det. Kanske på en amerikansk blogg.

webläsare
    

Jag har länge retat mig på att Explorers webläsare är så trög och långsam att jag hinner både städa och laga mat innan den har tänkt färdigt och kommit fram till ny sida.

När min dotter var hemma i julas så laddade hon ner Firefox som verkligen är en sida med speed i. Allt går betydligt snabbare för att inte tala om bilder som förut tog en evighet. Vi som har blogg.se märker stor skillnad då det inte krånglar alls.

Vilken webläsare har du?snö och tö

I morse var det en del snö men efter någon timme hade det töat ordentligt.
Gick till grannen för att skotta så dom slipper plumsa i snö, om det finns någon kvar i morgon, när dom kommer hem från fjällen.

Jag tog kameran med och tog några bilder.
Har ni upptäckt att det är fredag den 13:e igen. I februari var det också en fredag den 13:e. Märkligt att det inträffar två månader i rad. Vad jag kommer ihåg hade jag ingen otur fredagen i februari och hittills idag har inget hänt.

Ha en skön fredagkväll!

producerat

Jag har gjort några kort som jag egentligen bara monterat för det mesta fanns färdigt innan. Min nya Spellbinders som jag köpte på mässan har jag provat en del som ni kan se.


Tulpanstämpeln är Kortmakarens och färglagda med Promarkers.


Krokusen tror jag är Pyssselmyran. Stämplad på akvarellpapper och färglagd med distress.Jag hade en etta kvar sedan Eskil-kortet jag gjorde förra veckan. Spellbinders har jag använt här också.Den här stämpeln köpte jag av en tjej på nätet. Det svarta mönstret i klänningen är embossat, därför blänker det. Svårt att fota med blixt.


Grattispapperet är Forma Hantverk. Ett enkelt och snabbt kort.


Min fotvårdare Maud är så snäll att jag får ställa en låda med kort hos henne och jag hoppas på köpare. Jag gick till skoaffären och bad om skolådor. Jag delade den och "körde" ihop den så den blev kortare. Dekorerade den med cs. Textstämpeln är Stämpelbodens. Jag gjorde en "ficka" där jag kan ha mina visitkort.

Detta var allt för nu.

Ha det gott kära bloggvänner!!

skit också!!

Jag var hos tandläkaren igår på eftermiddan och då går jag hela dan innan besöket och är nervös. En hel timme låg jag där i stolen. Han fixade bl a en tand som jag tappat en bit av. Igår kväll när jag så duktigt satt med en tandpetare i mina tänder kände jag hur lagningen lossnade och fick trycka dit den igen. Ringde och får komma i morgon.

Fick brev från Arbetsförmedlingen idag där det står att jag är avanmäld till akassan "har ej följt aktiviteter i handlingsplanen". Jag har tagit fel på datum och jag blir så arg på mig själv. Jag skulle för en vecka sedan ha ringt och talat om vilka jobb jag sökt men jag trodde att sista dagen var den 14:e.

Idag skulle jag ha vickat i skolan men blev uppringd i morse att jag inte behövdes då tösen jag skulle ha hand om var sjuk.

Alltså, en jättetråkig början på veckan, jag kan bara hoppas att resten blir bättre.

Hoppas att ni har haft det bättre!


Eskil


Eskil fyller 1 år. Dom oranga ettorna och Eskil på distanskuddar, det ser annars lite platt ut här. Ettorna är embossade och målade inimellan med promarkers. Eskil är thickers målad med akrylfärg. Jag tror det var hos Kortmakaren - fysiska butiken alltså - jag såg nåt liknande kort med stora siffror på.

hemma från mässan

På tåget in till stan hade jag sällskap med Anita/Anili. Vi började med att fika för båda hade ätit frukost tidigt. Efter fikat delade vi på oss och shopade var för sig. Anita träffade Jessica/House of Inspiration där hon är DT och dom skulle i sin tur träffa hela DT-teamet. Jag träffade flera "kändisar" och ickekändisar på min väg mellan montrarna.
När jag tyckte att jag handlat färdigt fram på eftermiddan tog jag tåget ensam hem. Anita skulle stanna ett tag till.
Jag tyckte att det inte var lika mycket folk som det brukar vara eller så kan det bero på att det var bredare gångar mellan montrarna än tidigare.

Jag glömde naturligtvis ta med mig kameran och när jag kom hem glömde jag ta kort på vad jag köpt innan jag sorterade in allting. Det blev i alla fall några papper, pärlor, charms och ett par stämplar och några Spellbinders - stansar.

Som vanligt ser jag fram emot nästa mässa som är till hösten.

Ha en skön kväll med melodifestivalen eller något annat ni ska ha för er.

mässa

I morgon är det dags för vårens scrapmässa i Göteborg och självklart ska jag dit. Det är fantastiskt roligt att träffa alla scrapmänniskor, se alla nyheter, demos och att handla förstås. Vill du veta mer så klickar du på loggan.


Vi ses där!


så trött

Fick ett vik idag och började 6.30. Det skulle komma ett barn 6.45 men det första barnet kom inte förrän 8.15. Jag är medveten om att det kan bli så, men jag skulle jobba till 16.30 så jag hade gärna sovit en timme till i morse. Nu fick jag gå hem en timme tidigare men jag tror inte att jag är mindre trött för det. Jag hade dessutom svårt att somna i går kväll så jag hade nog inte sovit så många timmar.
Bloggrundan får vänta till i morgon.

Så nu kryper jag till kojs. Natti natti!

beställninghos tjocka släkten


VILKEN härlig helg vi har haft i Stockholm/Tullinge. Fest i dagarna tre kan man säga. Torsdagkväll födelsedagskalas för Anna hos min syster och hennes familj. Fredagförmiddag shoping i stan och lunch hos bror och svägerska. Lördag träffades hela  tjocka släkten - nästan -  hos en av mina systersöner och hans familj. Vi var säkert 30 personer + 3 hundar och 2 katter. Söndag stor frukost hos en annan systerson och sedan åkte vi hem till götet igen. Fullspäckat program som ni ser och så himla roligt.

hemma igen


RSS 2.0