smycken


Min vänninna Barbro gör fantastiska smycken i både silver och pärlor. Gör ett besök på hennes websida, jag är säker på att ni kommer att dregla :)

KraM

blåsigt idag

Vaknade tidigt av en störtskur men nu skiner solen mellan molnen som rusar fram på himlen i stark vind. Idag blir det ett besök på Hembygdsgården och hembygdens dag. Får se om jag hittar något på deras loppis.


 

Båda stämplarna från Stämpelboden.

----------------------------------------------------


Tidig morgon i Cleggan/Irland i juli.

KraM

rosorJag blev bara tvungen att göra rosorna som Marie/Lily gav tips om. Beskrivning finns hos henne. Tanten är Stämpelbodens och texten gjorde jag i datorn. Formatet är 10 x 15.
Jag har lagt till ett blad i form av en stjärna.

KraMhär är jag!!

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen och det beror på stor aktivitet i kortmakarverkstan. Jag jobbar hårt med att få ihop tillräckligt med kort inför försäljningen i början av oktober.

Här är några kort som jag gjorde tidigare i sommar. Samtliga kort har jag liftat från Birgit som också gjort mallarna till "barnkläderna". Hon och han-kortet har jag också liftat från henne. Gissa om jag gillar hennes kort?Här ett kort till Vera som gillar fotboll och speciellt Hammarby.Slutligen en bild från vår resa till Irland. Dessa underbara fuchsior växte vilt som stora häckar längs vägarna.


KraM

livstecken


I morgon är det en vecka sedan vi kom hem från Irland. Vi åkte nästan med en gång till Nyköping ett par dagar så det är en del att fixa med här hemma. Jag har massor att göra med mitt kortmakeri. Jag behöver fylla upp min försäljning på två ställen och dessutom har jag en deadline i början av oktober då jag tillsammans med tre kompisar ska ställa ut och sälja våra alster. Två av kompisarna gör silver- och pärlsmycken och den tredje målar akvarell.

Till helgen blir det fullt hus här. Anna kommer hem från New York och Emma från Clifden/Irland. Min syster, hennes två barn och barnbarn med familj kommer plus en kompis till tjejerna, alla från Stockholm. Några ska gå och se Madonna och några ska till Liseberg. En riktig superduperrolig helg alltså.

Bilden ovan är tagen vid Cliffs of Moher på Irlands sydvästkust. Klipporna är drygt 200 meter höga och om ni tittar riktigt noga kan ni se små prickar längst upp på den närmsta klippan, det är människor. En taxichaufför berättade för oss att folk som gått för nära kanten har blåst ner ett flertal tillfällen.

Jag får se när jag nästa gång får tid att göra ett inlägg, nästa vecka kanske.

KraM

bloggcandy hos Inkido

Mycket godis att vinna hos Inkido, så skynda dig att vara med.

RSS 2.0