nytt hem

Titta så fint vår sålda säng har fått det. Jag tänkte be om en bild men tyckte inte jag kunde med att be om det och så kom det en som ett brev på nätet :)

till salu!Jag har fått rensanoja och visar här några stuvbitar som kanske kan komma till glädje för någon av er.
Allt i bomull och för ca 25 kr/m. Ca betyder att priset kan diskuteras. Frakten betalas av köparen.
I tidigare inlägg skrev jag att jag skulle lägga ut dom på Blocket men när jag kollade där så är det ingen varugrupp som florerar där. Är det ingen som nappar här så lägger jag ut dom på Tradera.

sålt!

Jag har sålt en sängstomme på Blocket. Tänka sig att pappa körde ända från Skövde för att hans lilla prinsessa ska få sin drömsäng.


Anna kom hem igår för att idag - just nu - vara med på en audition där hon ska spela en flicka med ätstörningar. Håller tummarna förstås. I eftermiddag åker hon tillbaka till Stockholm. Det är i alla fall mysigt att få krama om henne en liten stund.


Jag håller som sagt på att rensa i förråd och skrubbar. Bl a hittade jag färgglada tyger som kan passa till barnrum. Jag ska senare idag lägga ut tygerna här men kommer också att lägga ut dom på Blocket.
Det fanns också Turtles på video, 5 filmer. Någon intresserad? Läggs också ut på Blocket.

För övrigt önskar jag er en skön lördag trots den grå färgskalan på himlen vi har här i väst!

en glad tjej


En sprallig tjej som är full av energi från det hon kommer till hon går hem. Så har vi det varje torsdag. Visst är vi privilegierade?

påskkäring

Jag håller på och röjer i en skrubb med allsköns bråte. Det finns bl a massor med grejer som tillhör döttrarna och nästa gång dom kommer hem måste dom sortera, slänga och behålla. Det finns inga möjligheter att man kan spara på allt.
Jag hittade i alla fall den här käringen som jag gjorde för många år sedan då jag jobbade i en lågstadieskola. Hon är gjord av ett par gamla strumbyxor. Jag minns att det var väldigt roligt att göra den men jag kan inte bestämma mig för om jag ska behålla eller slänga. Hon är ca 40 cm så det är ingen liten käring.

Hur har ni det i förråden? Välsorterat och städat eller är ni ekorrar?

gillar min blogg:)

Tänka sig att jag har fått en utmärkelse, tack söta Carina och vilken härlig motivering, den gör mig GLAAD!
Det stora problemet tycker jag är att skicka den vidare till 8 utvalda, så jag ger utmärkelsen till alla bloggare som ger mig inspiration och glädje och det är MÅNGA. Ta den till dig och känn att jag tänker på just DIG.

Kramaria!

bagareSofie var själv här förra veckan då lillasyster var hos mormor i Danmark. Hon hade bestämt att vi skulle baka sockerkaka som blev en äpplekaka för vi köpte en äppleskärare som naturligtvis skulle prövas. Vi hann använda den innan den gick sönder - det var INTE Sofies fel - så vi använde den första och sista gången och butiken fick tillbaka den.

väggmålningar


Dessa väggmålningar är målade av en expojkvän till min äldsta dotter. Han är född och uppvuxen i Sydafrika och när han målade dom hade han bott i Sverige i fyra år. Dom är målade för ca 10 år sedan och dom finns i vårt gästhus. Jag tycker dom är så fina och vi har inte haft hjärta att måla över dom.

konst och jobb


Den här bilden stod lutad mot ett träd i skogen på vår promenad i söndags.


Idag började en full arbetsvecka för mig. Normalt för många, men för mig händer det inte så ofta att jag jobbar 8-17 varje dag. Jag jobbar dels i klass och sedan på fritids. Dessutom har jag bestämt mig för att promenera dit varje dag vilket ger mig en promenad på 1,5 timme. Jag behöver motionera bort några kg som alltid kommer som ett julbrev till mig varje år.

blank is


Visst ser det ut som om människorna går på vattnet? Det var massor med folk som åkte skridskor. Jag tycker allt att det är lite läskigt för jag har stor respekt för isar. Speciellt orolig blir jag när jag ser ensamma som åker.

layout


Det här är min första lo jag gjort efter en skiss. Jag blev inspirerad av förra veckans Fredagsskiss hos Scrapaddicted.

blogg candy igen

Hos Ewonne finns det här härliga kitet och har du tur kan du vinna det. Kika in till henne vetja:)


lampskärm


Vi har en fin gammal lampa från min mans föräldrahem. Skärmen hade blivit ful och jag klädde om den med plastband som jag hittade i en låda med handarbeten jag har efter min mamma. Det blev ganska bra tycker jag.

Trevlig helg!

BLOGG CANDY - att vinnaTa chansen och VINN 5 Stämplar av INKIDOS' Vårnyheter 2009 genom att
sprida ordet om att de en har MASSA NYHETER PÅ G.


LYCKA TILL!

fågelmatJag gjorde mat till fåglarna igår. Tipset fick jag från P4 extra. Så här gjorde jag; Jag smälte ett paket cocosfett i en kastrull. Hackade nötter och smulade bröd. Blandade alltihop och fördelade i muffinsformar. Det stelnar fort ute eller i kylskåpet. Av ett plastlock klippte jag rundlar som jag trädde ett snöre igenom och med en stoppnål trädde jag snöret genom "muffisen" när den stelnat. Det vet i fåglarna var fåglarna är, jag hoppas dom hittar hit.

Här snöar det lite lätt idag. Ha en bra dag!

halt


Det har varit såphalt här idag. Många avåkningar och framför allt många som ramlat då trottoarerna inte sandades förrän fram på förmiddan. Jag körde jättesakta och det skulle inte har varit dumt med spikskor.Jag kom till KTS - korttidstillsyn för särskolans barn, alltså fritids - kl 7 i morse för att vicka. Jag blev bokad före jul men det hade inte gått fram till fritidspersonalen så dom visste inte att jag skulle komma och därför kom också en ordinarie personal. Jag blev alltså överflödig och beslöt att åka hem igen. Det gjorde ingenting. Jag åkte och köpte färska frallor, åkte hem och gjorde frukost till mig  och käre maken.

Julen åkte ut idag och det är lika skönt varje år. Jag gjorde också fågelmat av cocosfett nötter och bröd. Jag hade velat ha solrosfrön i också men jag tog det jag hade hemma. I morgon ska jag ta bilder och visa er.

Är julen ute hos dig? Ha en skön kväll!

beställt


Kommer ni ihåg dr Snuggles och hans råtta Norpan?
Lina har alltid kallats för Norpan av sin kompis.Klicka på Blogglovin här till höger så får du automatiskt koll på om jag gjort något inlägg.

kallt och vackertDet har varit -9 här hela dagen, känns ovant. Jag åkte till ett shopingcenter för att försöka hitta en jacka men hittade ingen jag ville ha. Mannen fick stanna hemma och elda. Det gäller att inte vara borta för länge då man eldar med ved. Träffade min Atenkompis Barbro och vi blev bjudna på lunch i morgon, trevligt!
Har du vågat gå ut idag i kylan?


jag är med!


Här kan ni vara med på en utlottning av QK. Varför inte t ex vinna en dinousarie!

gåbortpresenter

Tändsticksaskar är en rolig present att ge bort.
Orkidén såg jag hos ScrapAddicted. Den var väldigt lätt att göra. Visst är den fin?


testar

Det är svårt att kommentera på sista inlägget här har jag förstått.

Testar om det fortfarande är krångel!!

vaknat lite

Börjar vakna till liv lite smått efter en lång jul- och nyårshelg.
Skinkan och godiset är slut.
Pepparkakor finns det kvar, beror nog på att vi inte äter några.
Alla barnen har åkt hem - saknar dom redan.
Vardagen har nästan infunnit sig.


Visar julklappar jag knåpade ihop.
Askarna är köpta på Stämpelboden.
Hur jag lagt på texten på ljuset kan ni se här hos Hoppetossan.
Bandet på ljuset är köpt hos Sykompaniet.


RSS 2.0