julkort 5

Liftat igen! Jag har länge haft på näthinnan ett kort som tilltalade mig mycket. Inola/Ingrid gjorde det någon gång i höstas. Den observante ser att bakgrunden är densamma som ett grattiskort jag gjort tidigare. Stämpeln...vet inte. Kan passa på att tala om att jag är ganska dålig på att hålla reda på varifrån både papper och stämplar kommer ifrån.

KraM


grattis

Vårkänsla här också i milt grönt. Grattisstämpeln är möjligen Kortmakaren (borde veta det eftersom jag jobbat där men det finns så mååånga stämplar där).

KraM


välkommen

Vad sägs om solgult igen, jag blir så glad av gult just nu. Filurerna och Välkommen kommer från Kortmakaren.

KraM


golfare

Jag gissar att det är många golfare som går och väntar på att få spela och jag lovar, den tiden kommer. Golfstämpeln är av okänt märke och Grattis är Kortmakaren.

KraM


alla hjärtan

Liftat mig själv:-)

KraM


vintrigt grattis

Har använt Spellbinders Impressabitities Snowflake och Distressdynan Tumbled Glass. Grattisstämpeln ?.

KraM


julkort 4

Jag fick ett så fint julkort från Sara och "måste" göra ett likadant (nästan). Distressruta, stämplade sedan Inkidos Stars med samma dyna, Sirlig jul och lite Hologram över det hela.


solgult

Solen tittar fram då och då när jag sitter här vid datorn och jag blir så sugen på att fylla lungorna med vårluft. Ont i benet förstås men jag kan nog ta mig några meter.

Lina fotograferar och gillar retro.

KraM


grattis

Här har jag använt Spellbinders Impressabilities Circles till eget papper. Använde svart stämpeldyna och klar embossingpulver. Grattisstämpeln är Forma hantverk.

KraM

receptbok

Altrade bok att samla recept i. Eget mönsterpapper blev det med stämpeln recept.

KraM


julkort 3

Visst, det är två kort men de är ju nästan likadana. Korten jag gjorde till julmarknaden på ridskolan gick som smör i solsken och tänker därför lägga upp ett stort lager till nästa marknad.KraM


snickare

Tänkte mig en heldag i Alingsås idag men det blev bara en halv, jag glömde plånboken hemma. Hos Sanna/Pappersbiten fick jag handla på kredit och hos frissan hade jag sålt kort och de pengarna räckte nästan. Så det kan bli!

Den lille snickaren är ritad av Tina för Kortmakaren.

KraM


vårkänslor

Regn, blåst och +grader känns så skönt tycker jag. Halt som attans så det gäller att vara försiktig när vi går ut.

Fotbollspojken är Kortmakarens stämpel men som ni väl vet har Maria lagt ner sin verksamhet. Grattisstämpeln kommer jag inte ihåg var jag köpt.

KraM


lila

Jag hittade en skiss någonstans som i min tolkning blev frosseri i lila.

KraM


julkort 1 & 2

Ett liiiitet löfte till mig själv på det nya året är att börja i tid med julkorten, hehe. Får väl se hur länge mitt löfte håller.KraM


bloggcandy
Varför inte börja året med en vinst? Hos Papper & Sånt finns chansen.

KraM

RSS 2.0