Har precis flyttat bloggen!

Ni hittar mig nu på den här adressen:http://kramaria.blogspot.com

VÄLKOMMEN DIT!

Maria

Hero Arts-veckor

Veckans erbjudande hos Kortmakaren är i själva verket två veckor så du har stor chans att hinna beställa.
Beställer du två stämplar / stämpelset från Hero Arts skickar vi med tre av Hero Arts nya papper (storlek 21 x 29cm), värde 25:-. Erbjudandet gäller 11/4-17/4.

Kortbasen på det första och sista kortet i inlägget är Hero Arts nya papper. De finns i flera färger och mönster som matchar flera av deras stämplar.
Blomman Large solid flower och Small open flower finns båda i två storlekar. Notera att på nästa kort finns blomman på ett av de nya papperen.
Som mittenblomma har jag här använt en av blommorna från 4 fun flowers.
Band, bling och embossingpulver hittar du i webbutiken.

Ha en bra dag!

KraM


uppvakta på cykel

Varför inte ta cykeln till kalaset idag. Cykeln är en Hero Arts och texten Kortmakaren.

Som sagt, hela nästa vecka kör vi Hero Arts i Kortmakarens blogg. Kika in för inspiration och se stämplarna som för mig blir mer och mer favoriter.

.........................................

 

Jag ser att det är många som kikar in i bloggen och det skulle vara så himla roligt om ni bara säger hej så jag får se vilka ni är.

 

Ha en skön söndag!

 

KraM


godis hos Anita


Du har fram till midnatt på söndag på dig att vinna den söta stämpeln. Här hittar du reglerna.

KraMgrannen

...eller numera f d grannen goa Merete har fyllt år och uppvaktades med detta kort.

Den tjusiga skon finns på ett clearstampark från Hero Arts - CL303 - och finns att beställa hos Kortmakaren.

Sitter just nu i kortverkstan med underbara stämplar från Hero Arts, där förutom mina kort också alla DT's kort kommer att publiceras nästa vecka i Kortmakarens blogg.


KraM

tulpaner till helgen

Nu är det verkligen tulpantider. De har dessutom blivit billigare vilket gör att jag unnar mig en bukett varje fredag. Förra veckan köpte jag papegojtulpaner  - jag kallar dem så - som doftade underbart.

Det här är Kortmakarens Raka tulpaner som jag stämplat flera gånger i rad. Målade med Tombow.


Trevlig helg!

KraM

Dags för mara hos Kortmakaren


Nåja, vad är väl en mara hos Kortmakaren…..? Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles……. alldeles underbar. För de flesta som har besökt en ”Kortmakarmara” så blir det som för Askungen, alldeles……alldeles underbart. Vad kan vara bättre än en heldag med pyssel i blommornas tecken med utmaningar, lotterier och sååå många trevliga människor. Vår förhoppning är att alla ska trivas! Anmäl dig nu till ”Kortmakarmara” i Floda lada den 21 maj. Klicka på bilden för mer info

 

FlodaLadaL


Skynda dig att boka plats för du vill väl inte missa ÅRETS mara.

KraM

påskkort

Nu är det hög tid att sätta igång med påskkort och jag tycker att vi borde skicka påskkort i högre utsträckning än vad vi brukar göra.
På det här kortet finns stämplarna Tupp och Höna från Kortmakaren. Bakgrunden är en Hero Art-stämpel.Kyckling är stämplad på gult papper och runt kanterna har jag målat med MCP-teknik. Inslaget ägg mini är målade med Promarker. Gräset är en del av en HA-stämpel. Kortet är 10x10 cm. Texterna och alla de andra stämplarna finns hos Kortmakaren.

..........................................

KraM


Elsy 70

Till Elsy passade den här fantastiskt fina spetsen. Det är Hero Arts Lacy background och jag embossade den med glittriga Tequila Sunrise. Blomman är också en HA som jag köpt på en loppis - Purple wash.
Hos Kortmakaren finns många fina stämplar från Hero Arts och du kan dessutom förbeställa och få precis det du vill ha.

................................................

Mulen fredag...ingen städlust.

KraM


RSS 2.0