skissutmaning

Hos Anita/anili hittade jag en utmaning som har deadline 24.00 inatt så skynda om du vill vara med.

Jag ska också försöka utmana mig själv genom att använda spillbitar oftare än jag gör. Det är alltid så roligt att använda nyinköpta papper och dekorationer och de gamla blir liggande.

Lycka till om du hänger på!

KraM


äppletider

KraM

 

 


 

 

Kortmakaren arrangerar

 

30-31 oktober i Göteborg


bukett

Den här fantastiskt fina buketten kom underbara Merete med igår. Jag och min gubbe känner oss så uppskattade och bortskämda. Tusen tack!

KraM

 


 

Kortmakaren arrangerar

 

30-31 oktober i Göteborg

 


long time no see

Jag ska visa er ett par bilder som illustrerar vad jag sysslat med på sensommaren.

Irland, detta fantastiskt vackra land. På västkusten finns det stränder som i medelhavet men, vattnet är väldigt kallt vilket förstås inte inbjuder till bad, det krävs våtdräkt.
Motsatsen är Gran Canaria. Inte så vackert men väldigt varmt i vattnet. Underbart!
Jag har inte gjort ett riktigt avslut på min väldigt väldigt roliga praktikperiod jag hade hela våren och sommaren. Med den här vackra Bouganvillean vill jag tacka Kortmakaren, ingen nämnd, jo förresten, Maria, och absolut ingen glömd för att jag fick vara hos er. Stor kram till er alla!


Nu reklam!Ni har väl inte glömt att boka den 30 och 31 oktober för då ska ni åka till Nordiska stämpel- & scrapmässan på Eriksberg i Göteborg, eller hur? Håll utkik hos Kortmakaren där det inom kort kommer att finnas mer information.

KraM

RSS 2.0