vinn en karikatyr

Sista dagen i morron söndag. Här kan du med en kommentar kanske vinna en karikatyr på någon du tycker ska avbildas.
Ta chansen vet ja!


ligger lågt

Tro inte annat än att jag är inne och kikar hos er alla varje dag. Jag tar mig inte tid att kommentera bara. Jag jobbar varje dag på fritids och har fortfarande många kortbeställningar att göra. Just nu tar det längre tid än vanligt då idétorkan har infunnit sig. Nu väntar kojen på mig. Natti natti!

Må så gott alla därute. Jag kommer snart att visa mig hos er:)


släktträffen

Ett litet inlägg från släktträffen som bara blev såååå lyckad. Vädret kunde inte ha varit bättre. Vi åt, drack, lekte, sjöng och spelade och umgicks till långt in på natten. Nästa morron åt vi frukost i trädgården allt eftersom vi vaknade. Ungdomarna åkte till Liseberg och på kvällen hade alla gästerna förutom mina barn åkt hem. En underbar helg helt enkelt!


vinn smyckeHär kan du vinna ett smycke med ditt namn på.

blåklintI rågåkern vid min bror och svägerskas torp kunde vi se dessa blå "knappar" i allt det gröna.

present + midsommar


Nu har jag äntligen köpt en present till mig själv som jag har önskat mig länge. Nu gäller det bara att lära mig den också.Midsommarhelgen börjar för mig om en stund med en god middag och i morron åker vi till Nyköping till min bror och svägerska.

Westport

Om en månad åker vi till Emma. Hon bor i Westport på västra Irland ca 24 mil från Dublin. Vi har bokat bil idag och jag har precis skrivit ut vägbeskrivning från Google earth. Visst är det väl fantastiskt vad mycket information man hittar i denna burken. Längtar!

nu sticker jag ut hakan!!

Jag har många gånger reflekterat över trender. Både vad gäller kläder och inredning. Det finns många sidor som jag kikat in till och jag funderar alltid över att så MÅNGA plötsligt gillar samma saker/kläder. Hur kan det bli så? Det är framför allt inredning jag tänker på eftersom kläder inte intresserar mig så mycket. ALLA inreder i brun/bege/vitt/svart och trä/teak. Minimalistiskt och med panelgardiner. Var i detta finns det personliga?
Att komma till en sånt hem är som att komma till ett möbelvaruhus.

Var är skålen som mormor gav dig och vasen som du fick av moster när du fyllde 25? Ljusstaken som du fått ärva av farfar eller trasmattan mamma vävt till dig.


Det är fenomenet jag är intresserad av. Hur kommer det sig att alla gillar samma saker. Om det inte är modernt eller trendigt med rött så finns det tusan inte t ex en röd tröja eller röd soffa att köpa.

Jag är intresserad av vad ni tycker och tror.

kolla in här!Jag har hittat en trevlig och lite av varjesida som är intressant. Kika gärna in här, för nyfiken är du ju:)

mina layouter

Det här är dom lo jag hann göra till Emma som hon fick nu när hon var hemma och firade sin 30-årsdag. Jag har inte gjort någon journaling, jag tänkte att vi skulle göra den tillsammans. Detta är ju bara en början på albumet och det finns naturligtvis hur många foton som helst att scrappa.

              
Kafferep med systrarna. Första älskade katten. Balklänning är ett måste vid en "sittning" på Chalmers.

          
Vår älskade badsjö. Sista semestern med hela familjen. Bara ett roligt foto.

Emma har åkt idag

Emma och hennes sambo Paul har åkt tillbaka till Irland idag och nu är huset tömt på alla besök för den här gången.

Vi gjorde ett par utflykter. Det blåste som sjutton både när vi var till Läckö och till Marstrand.

några nya

Mitt i allt annat jag har haft för mig en tid har jag gjort några beställningskort också.

         
 

    

Klicka på korten och ni kan se dom i lite större format.     

vacker himmel


livstecken

Nu är min blogg flyttad och ni kan göra kommentarer igen:) Inte för att det finns så mycket att kommentera men ni kan ju alltid säga hej!

Har fortfarande lite ont om tid men så småningom kommer inlägg om släktträff och utflykter.

Nu ska jag/vi åka till Marstrand.

Ha en fin dag allihopa!

RSS 2.0