tändsticksaskar och anteckningshäfteFull fart i pyssel- och kortverkstan!

KraMett par julkortLite ljusare ute idag och man känner sig lite piggare.

KraM

grattis Sigge!


God vän fyller idag!

KraM

hej du!


Pratade med grannens strutsar när jag gick förbi en solig dag. Jag vågade inte sticka in kameran genom stängslet då de var väldigt nyfikna och dessutom har jag ingen aning om vad strutsar har för hyss för sig om en kamera kommer för nära.
Är det någon som vet?

Ha en bra vecka!

KraM

kuvertkortKraM

solvarma rönnbär


Vill bara att ni ska få se hur det skulle KUNNA se ut istället för det trista gråa vi genomlider för tillfället.

KraM

jul i brunt

--------------------------------------

Trots det usla vädret här idag så tog vi en långpromenad till centrum för att posta ett brev. Vi passerar en lampaffär på vägen och så här års är det alltid massor med folk där. Jag vet inte vad dom köper, eller jag undrar alltid om dom köper nya lampor varje år. Kompletterar man eller behöver alla glödlampor till adventstaken. Duktigt folk i så fall som redan nu kollat om alla lampor är hela i staken.

Hur gör du? Köper du nytt eller använder du bara dina gamla ljusstakar och adventstjärnor?

KraM

portmonnäerBilderna är klickbara.I våras hade Anita/Anili gjort fantastiskt fina portmonnäer och nu har jag prövat.Idag fyller Kortmakaren år och det bjöds på många fina erbjudanden. Jag hängde på låset och fick köpt några stämplar och lite annat smått och gott. 20% på allt i butiken och 15% i webbutiken. Så skynda dig, du hinner för butiken har öppet till kl 20.

KraM

en flicka

KraM

hurra


Det här kortet såg jag hos Inola och jag var bara tvungen att göra ett likadant.

KraM

min tur?


Har ni sett vilken godispåse? Den kan bli din eller min:) Kika in hos Nettan där hittar du reglerna.

KraM

rosor och shopping----------------------------

Vi har rullat varuvagn i Ullared idag. Mycket folk men upplevdes inte som trångt. Den enda trafikstockningen vi såg var på leksaksavdelningen och där behövde vi inte stanna. Det blev lite småplock i en kasse och en kopp kaffe. En alldeles vanlig dag i Ullared, i alla fall för oss.

KraM

Birgit + repris

Birgit hon finns irl här.

KraM


det börjar närma sig

Kalendrar gjorda av tändsticksaskar. Storlek 10 x 10 cm.

KraM

triss

Inspirationen och/eller "härmet" till alla korten har jag hämtat hos HelenaK.

-------------------------------

Solen skiner och ikväll ska jag på fest!

KraM

grönt/orangeKraM

ny leksak

Det här är ett alldeles nytt sätt för mig att måla bakgrunder. Det är en airbrusch som man med Promarkerpennor sprutar på färgen. En ny teknik som kräver träning har jag märkt och på korten nedan har jag gjort ett första försök.Jag fick en beställning till en man som går i pension och som jobbat på den här båten. Jag skrev ut bilden på båten från nätet och skar ut den för att sedan med postitlim klistra den på papperet och sprutade sedan på färgen. Stämplade sedan fåglarna och vågorna med distress.Här har jag använd grankvisstansen. Har limmat på kvisten först och då blir kvistarna vita. Sedan har jag lagt på papperet som jag har stansat ut kvisten i och sprutat med grönt. Satte dit ett par extra kvistar , lagt på lite glitter och glimmermist.
KraM


et till

KraM

god jul

KraM

firad!!

Jag och mannen gestaltades så här i bordsplaceringen.

Vilken helg jag fick i Stockholm. 37 vuxna och barn, alla kära släktingar, var med och firade mig med fantastiskt god mat som Anna och hennes Linus (min systerson) ordnat hemma hos sig. Något bad i tunnan blev det aldrig men roliga och fina sångtexter av min bror och min Anna fick jag. Fler presenter hade jag inte väntat mig men jag fick både paket och på söndagen en ansiktsbehandling som var gudomligt skön.
Den stora hemligheten visade sig vara att min Emma och hennes Paul hade kommit från Irland. Jag trodde inte att dom kunde komma, men där stod dom, och jag tappade hakan fullständigt.

Att allt detta kunde genomföras är min syster Lindas förtjänst. Tusen tack Linda!

Jag kan rekommendera er att fylla 60 för det var väldigt roligt!

KraM

RSS 2.0