lite pyssel
Vad sägs om lite sommar i höstmörkret.

Jag gjorde en liten ask som jag dekorerade med blommor som jag hade liggande...


...och när jag ändå var igång så dekorerade jag en tändsticksask som mina gamla kollegor ska få.

så segt så segt

Jag har länge haft problem med att det är så segt på nätet. Att byta sidor tar en evinnerlig tid. Nya inlägg, kommentarer eller bilder fungerar ibland inte alls. Är det hos mig det är fel eller har någon av er samma problem?

söndag


Jag har varit hos vår granne som fyller 30 idag. En pojk som jag också råkar vara faster till. Han bjöd oss på goa kakor och tårta. Han fick den present han önskade, en matberedare. Så nu ska det hackas och mixas och jag ser fram emot  middan som han väl ska bjuda på:)


nånting underligtI somras när jag köpte min nya kamera så skulle jag på köpet på en extern blixt. Jag missade aviseringen via SMS och tog kontakt med Nikon förra veckan då jag undrade vart blixten tagit vägen. Det visade sig att jag hade "hämtat ut den" strax före 19.00 den 1 september. Först trodde jag att jag blivit senil eller liknande. Tillsammans med min man tänkte vi igenom dagen och vi kom fram till att jag inte hade hämtat ut den. Då jag på nätet kunde följa paketets färd så kunde jag se att paketet hade gått tillbaka till DHL den 27 augusti och undrade förstås hur det då kunde ha hämtats ut den 1 september. När servicestället aviserar att paketet ska gå tillbaka kan det ta ett par dagar innan DHL hämtar paketet. Jag fick veta att någon med personnr 77..... och med "min namnteckning" hade hämtat paketet. Jag fick se avin med namnteckningen och tillsammans med Nikon kom vi överens om att det inte var min namnteckning.
Klart att jag ville ha blixten men det som var så otäckt  var att jag trodde att jag blivit helt knäpp för jag kom ju verkligen inte ihåg. Jag ska få en ny blixt och det är väl inte så stor mening att gå vidare med det här skulle jag tro. Om personnumret stämmer och Nikon eller DHL gör nånting så borde det vara lätt att få tag i vederbörande.

litet inlägg


Underbart höstväder vi har här nere i södra Sverige. Jag har jobbat lite både igår och idag i skolan men det kommer som sagt inte att bli så mycket vikarierande framöver då svångremmen är åtdragen så långt det går - tycker jag.  Det är först om det är tre personal sjuka i arbetslagen som dom får ta in vikarie. Det kommer väl att visa sig hur det kommer att gå när kvarvarande personal går på knäna.

en vecka har gått


Det är en vecka sedan sist, hemskt vad tiden går fort. Jag har jobbat lite - utanför hemmet alltså - gått igenom en förkylning och jobbat ganska mycket med kortmakeriet. Jag finns numera också på Facebook där snart hela släkten kan kommunicera med varandra. Kan bli kul att ha ett gemensamt forum där vi kan delge varandra vardag som fest.
Frida har blivit av med sitt gips och gissa om hon är glad. Nu kan hon om ett par dagar cykla igen och inte behöva be om skjuts till det hon vill göra.
Vi har också bjudit vänner på middag. Nu var det meningen att middan skulle gå av stapeln nu på lördag men så blev det inte. Tyvärr är det så nu för tiden tycker jag, att det är svårt att vara spontan. Alla människor har så mycket för sig så vi hamnade en bit in i november innan vi fick ihop en lördag som passade alla.

Ha det gott alla där ute, vi ses snart igen!

tävlingVill så gärna vinna en av dessa stämplar och det är bara att lägga ut bilden i sin egen blogg och ge en kommentar i Forma Hantverks blogg. Håller tummarna!

ett till - tisdag + mässan och lite paus


Detta är en beställning från en kollega vars dotter fyllde 16. Tror att ni känner igen upplägget för jag har gjort nåt liknande förut.

-----------------------------------------------------------------------------------

Mässan var såååå kul. För varje varv jag gick blev kassan mindre. Det blev en hel del köpt - glömde ta kort. Jag tycker det är så roligt med alla demon där man får nya tips och idéer.  Shoppingen var alltså på lördag och på söndag stod jag tillsammans med Lisa, Tina, Annika och Sanna förstås i Pappersbitens monter. Det var en hel del att göra och man kan säga att det var jämnt flöde. Kl 17 var mässan slut och då skulle allt demonteras. Tinas man och Sannas Egon kom med kärran och eftersom vi var så många så gick det rätt snabbt faktiskt, det tog drygt en timme. 26 ställ med bara papper + en hel del annat. Måste väl erkänna att jag gick en runda på söndan också:)

-----------------------------------------------------------------------------------

Jag tar en liten paus i bloggandet - det tar ju tid - för jag måste ta mig mer tid i pysselrummet för att få nånting gjort. Dessutom ska jag börja en onlinekurs i fotoredigering som också kommer att ta en del tid. Jag kommer att kika in till er men kanske blir sparsam med kommentarer.

ett till - torsdag och scrapmässa


Man kan ju inte säga att jag har en egen stil på mina kort. Jag fladdrar runt och prövar alla möjliga tekniker.

------------------------------------------------------------------------------Till helgen är det mässa igen - Sveriges största faktiskt och det ska bli så himla roligt. Det finns MASSOR att köpa och man träffar en MASSA trevliga människor. Man går en runda och kollar, går en runda igen och köper lite och går en tredje, fjärde och kanske femte runda och då har man köpt mycket och pengarna är slut:)


Jag ska shoppa på lördag och på söndag ska jag hjälpa Sanna/Pappersbiten lite i montern. Det ska också bli himla roligt för det har jag inte gjort förut. Jag hoppas att jag blir så upptagen att jag inte hinner shoppa mera eller så får jag helt enkelt lämna plånboken hemma.

ett till - onsdag


Jaaa, vad ska man säga om det här, färggrant kanske?

bröllopsdagen


Åååå, vilken dag, åååå vad fina dom var. En fantastisk dag för oss alla som var med.
Det blev en hektisk helg, men så rolig. Vädret kunde inte varit bättre. Brudparet strålade av lycka och tårarna rann.

RSS 2.0