bloggtorka??

image429

Jag har nog ingenting att blogga om idag känns det som. Jobbat i skolan till tre. Handlade lite på ICA. Hämtat tjejerna och åkte till biblioteket för att låna en scrappa-bok som är utlånad hela tiden - fanns alltså inte inne. Lånade en annan scrappa-bok som är skriven av svenskor. Den andra boken är amerikansk.
Hem och åt en ny sorts kakor som jag köpte. Goda faktiskt.
Ikväll ska jag slappa. All administration - som jag ju får utslag av - tog musten ur mig igår kväll.
Det blev visst ett inlägg i alla fall:)

Ha en go kväll!

onsdag

Igår kväll hälsade jag på Anita/AniLi för att scrappa tillsammans. Jag hade en mysig kväll i hennes pysselrum. Det jag fick gjort var endast början på ett par layouter. Anita kom en bit längre med en lo på sin gulliga hund Theo. Jag bjöds på god middag och hennes trevliga man kom med kaffebricka mitt i skapandet.

Idag har det varit skola igen. Fortfarande väldigt många sjuka. 
Genast när jag kom hem stoppade jag i en tvätt i maskinen och gick direkt hit upp till arbetsrummet där jag måste ta tag i en hel del papper då det finns deadline sista februari på flera av dom. Jag tog en paus och skrev detta inlägg.
Vad gör du ikväll?

GRATTIS Anna!

image427
Anna fyller 26 idag och Carin har gjort den här karikatyren på beställning av mig. Här är förlagan.
andy

måndag

Det blev skoljobb idag istället för Pappersbiten. Fick veta att det är otroligt många sjuka av pesonalen i en långdragen förkylning/influensa. I morgon blir det butiken för mig i alla fall.
image425

Jag blir ensam hela veckan eftersom mannen jobbar till fredag. Ska försöka pyssla en hel del men jag tycker det är svårt med scrapbooking. Det är så mycket som ska stämma, eller så är det jag som tänker alldeles för fyrkantigt, både bildligt och bokstavligt. Har lite svårt för att bara ge mig hän med papper och färger.

Solen har visat sig idag men det har blåst och blåser fortfarande en hel del.

Trevlig måndagkväll!

träning och matlagning

image421Jag tränade på förmiddan med Frida. Idag körde jag bara 20 min konditionsträning och resten styrketräning. Det senare har det inte blivit så mycket av på ett tag. Frida var inte riktigt på hugget idag men körde i alla fall 40 min kondition.

image422När jag kom hem hade jag stormatlagning för att frysa in. Köttfärssås och kålpudding. Mannen är lite dålig på att äta har jag upptäckt när jag jobbar och han är hemma. På vardagarna äter vi lunch men ingen middag och jag äter ju lunch på jobbet. Vi började med det när Frida flyttade.
Anna åkte tillbaka till Stockholm ikväll. På tisdag fyller hon år och jag har en överraskning till henne. Jag publicerar den på tisdag:)

Ha en bra kommande vecka!

shoping + schlager

Förmiddan gick till shoping med Frida. Hon skulle köpa byxor. Vi hittade två par på Lindex och det blev också ett par toppar. Sedan handlade vi mat.
När jag kom hem ringde Anna som var klar med sin audition. Hon var jättenöjd idag. Framför allt sången tyckte hon hade gått bra. Hon får besked om en vecka. Jag hämtade upp henne i Gamlestan och så åkte vi till IKEA. Jag skulle bara ha hängmappar till min mappställning som jag fått köpa av Sanna. Jag ska ha mina papper i den.
Vi åt vår middag där också.
Mannen som åkt på konferens till Mariestad tog med sig kameran så det blir inga bilder här.

Om en stund börjar det, melodifestivalen alltså. Det är lite spännande varje gång även om jag inte bryr mig så mycket om vem som vinner.
Ha en trevlig kväll!

Ska du se den?

fredagkväll

image420Ikväll har det varit danskväll här hos mig. Jag fick dansa ensam för mannen föredrar På spåret. Jag tycker dom är så himla duktiga att dansa och skulle gärna själv vilja vara med. Om en stund är röstningen klar och det tycker jag är så nervöst. Jag vill inte att någon av dom åker ut.

Anna har kommit hem ikväll igen för en audition i morron. Hon var försenad så nu sitter hon vid pianot och ska sjunga in sig på en låt som hon ska presentera tidigt i morron.

Det har stormat hela eftermiddan och kvällen. Några takpannor har lättat men annars har jag inte sett något som stormen ställt till. Vinden ska visst mojna till i morron.

Säger god natt och sov gott!


levererat

Nu har jag levererat några kort till min kära
kollega Christina och kan lägga ut dom.

image414

image419

image416
Det här är en beställning på en gammal layout som Christina ville ha två av.
Tyvärr hade jag inte papper kvar som räckte till två så jag
fick göra en nya variant som ni kan se på kortet under.

image417

onsdag

image413

Jag har jobbat färdigt den här veckan hos Sanna på Pappersbiten och i morron är det skolan som gäller igen ett par dagar. Börjar dagen med bad i Vattenpalatset, härligt!
Hämtar Sofie och Viktoria som vanligt på eftermiddan och får rå om dom ett par timmar. Det är roligt med omväxling i tillvaron. Inte alla förunnat så jag är privilegierad. Ikväll orkar jag inte titta in till er, det får bli i morron hoppas jag.
Vi, mannen och jag hade hoppats på besök ikväll av min systerson som är i Göteborg som ljudtekniker till Magnus Uggla. Han är på castingturné för nytt folk till sitt band. Nu blev det fördröjningar och han hann inte hit. Synd:(

Suss gott!

postorder

image411Jag tänkte ju skicka efter kläder till Frida från Ellos i går kväll men det var rent hopplöst segt eller stopp på vägen. Så nu sk-ter jag i det. När det inte fungerar smidigt med köp över nätet så blir jag väldigt irriterad. Om det fungerar tycker jag att det är suveränt bra.
 
                    Vad tycker du?

gokväll!

Jag har haft ytterligare två härliga dagar hos Pappersbiten. I morron ska jag också vara där då Linda som jag sjukvikar för i skolan ville byta onsdag mot fredag. Det finns så många varor i butiken nu och mina "behov" bara växer:) Konstigt va? Det kommer nya varor varje vecka och i mars kommer ytterligare massor med varor från USA och naturligtvis också många nya papper. Har ni provat dom nya Promarkerpennorna? Om inte, så tycker jag att ni ska göra det. Suveräna spritpennor som bl a används av Mangatecknarna.

image410


image409När jag kom hem gick vi över vägen mannen och jag för att fira svägerskan som fyller år idag. Där blev det tårta och hon förärades en orkidé.

Nu ska jag försöka beställa varor från Ellos. Igår kväll gick det bara inte. Just nu får man 40% på en vara och det är fler än jag som vill beställa tydligen.
    
                          Brukar du handla på postorder?

rätt låtar

Jag tycker att rätt låtar vann den här veckan. Olas låt gillade jag också och den gick ju till andra chansen. Sanna var alldeles förtjusande och bröderna Rongedal gillar jag på nåt sätt. Tänk, jag har faktiskt ätit frukost med en av dom, vem av dom det nu var. Nåja, han satt en bit bort i frukostmatsalen på hotell Kramm i Kramfors av alla ställen.
Carola och Andreas låt gillade jag inte alls. Tydligen var det fler som inte gjorde det.

jag ger upp!

Får se om jag får in det här inlägget för det är alldeles hopplöst ikväll.

Ha en bra kommande vecka så ses vi när bloggen är på bättre humör.


lördag

image405
Jag har suttit vid datorn och en hög papper och pärmar hela dan och har ändå inte fått jobbet gjort. Det beror på att jag inte vet vad/hur jag ska göra. Jag hade tänkt göra detta på en förmiddag men ack vad jag bedrog mig. Det verkade vara ett väldigt lätt jobb men jag får inte ihop det. Kanske för att jag krånglar till det. Måste kontakta överförmyndarnämnden och få hjälp.
andy

Anna kommer hem ikväll för att gå på en audition i morron i Göteborg. Jag kommer inte ihåg vad det är för nåt. Hon flänger runt hela tiden på auditions och castings så det är inte så lätt att hänga med. Roligt att få rå om henne några timmar. Förmodligen åker hon tillbaka till Stockholm i morron eftermiddag.

Jag tänker se melodifestivalen om en timme. Ska du?

ledig fredag

image398
Jag sov länge i morse och det var så skönt. Hade en lång frukost
och åkte till Maud kl 12 där mina fötter fick en spavistelse.
Det är lika härligt varje gång och lika roligt att få en prat-timme med Maud.

Går du regelbundet och fixar dina fötter?


Veckan har gått alldeles för fort som det ofta gör när man har roligt. Nu har jag ledigt till måndag för i helgen måste jag ta tag i en del administrativa göranden. Vi, mannen och jag, är god man för Frida och nu väntar överförmyndaren på redovisningen för 2007. Det är ju ett sånt där måste som inte är alltför roligt. Jag som verkligen gillade såna saker när jag jobbade med redovisning/administration har totalt tappat intresset för det. Förr hade jag totalkoll på papper från a-ö och nu ryser jag när jag ser högen jag måste igenom.

Nu ska jag hälsa på er allihop och det är ska bli roligt, det är längesen.

God fredagkväll på er!

bloggvänner
image384

tävling

image381      Tävla om ett bra mellanmål hos Junitjej!bloggvänner

Här kommer ett litet livstecken i form av några kort. Jag måste erkänna att jag är trött på kvällarna nu när jag inte är hemma förrän vid halv sju. Jag kan gå hem tidigare  men det är ju så himla roligt. Under tiden jag är i butiken är jag inte ett dugg trött.
På fredag är jag ledig och då ska jag hälsa på er allihop. Ser fram emot det:)

image377
Gissa om den här tjejen gillar svart och rosa?


Dom två följande "korten" är bara framsidor då dom ska
ramas in och hängas i caféet på skolan.
image378


image379

image380

mycket nu

image375Tack för att ni undrar vart jag tagit vägen då jag inte gjort några inlägg på hela helgen. Jag har helt enkelt inte haft tid. Jag är pressad med många kortbeställningar som jag fick för flera veckor sedan och som jag slarvigt nog tänkt att det hinner jag göra sen. Jag är fortfarande inte färdig men ska bli det i morron eller på tisdag. Tiden går så otroligt fort, det är snart mitten av februari. Det positiva är förstås att våren kommer fortare än vi anar.

Idag har Frida och jag varit och tränat igen. Det är motigt innan men väldigt skönt efteråt. Hade ju tänkt att vi skulle träna två ggr i veckan men det hinner jag inte. Det är bara torsdag och helgen vi kan åka då vi inte vill träna på kvällarna. En gång är ju bättre än ingenting.

Idag har vi ätit en jättegod middag och receptet hittade jag hos Filipendula, Grissini & Zuccini-kyckling. Tack, det smakade väldigt bra.

Nästa vecka jobbar jag hos Pappersbiten hela veckan förutom fredag då det är stängt. Det kommer alltså att bli en väldigt trevlig vecka.

Ha en trevlig vecka ni också!

fredag

Urtrist väder, molnen hänger långt ner och det regnar förstås.

image371Här väntar sjukgymnastik och resten av dagen jobb i skolan till halv 5. Jag vet inte vad vi ska äta för gott ikväll. Har ni något förslag så får ni gärna komma med det. Jag går in och kollar innan jag åker från jobbet eftersom jag ska handla på vägen hem.

                                  Trevlig fredag!

halvdag på jobbet

image369Som jag berättade i morse så badade jag på förmiddan. Jag åt lunch på skolan och åkte sedan hem och städade badrummet och gästtoaletten. Tvättade och plockade undan. Vädret var underbart och energin från solen gick rakt in. Jag skulle kunnat fortsätta städa men det är ju torsdag och vid fyrasnåret åkte jag för att hämta Sofie och Viktoria.

Hur planerad är du med städningen? Har du bestämd städdag?

bada

image368Idag blir det en kort och rolig dag på jobbet då jag ska bada i Vattenpalatset. Äta lunch och sedan är arbetsdagen slut. Kort och  intensivt.

                                Ha en bra dag!

onsdag

Gårdagen hos Pappersbiten gick fort som vanligt. Jag förstår inte vart timmarna tar vägen. I många kunder känner jag igen mig själv då dom tar god tid på sig att gå runt i hela butiken och kolla på allt. Det är ju så man ser nya prylar som man bara måste ha:) Sanna åkte på eftermiddan till stan för att göra några inköp så jag fick förmånen att jobba med Egon ett par timmar igen.
Bandpaketen är färdigpackade så det är bara att beställa. Jag kan avslöja att banden är i blått för februari.image367
Idag är det skolan som gäller för mig men börjar inte förrän kl 12. Jag ska åka dit lite tidigare så jag kan börja med att äta lunch. Nu ska jag göra min gymnastik för höften.

                               Önskar er en bra dag!

andra dagen

Det blir ännu en dag hos Sanna och Pappersbiten. image366 Dagarna går fort där då det finns att pyssla med hela tiden. Igår började jag mäta upp banden till februari månads bandpaket. Ingen dum idé med bandpaket, vem har inte varit med om att man inte har det där speciella bandet som behövs just då. Det är alltid bra att ha band av olika sorter och färger hemma.
Ha en bra dag!

ett snabbt

image365

Jag blir egentligen lika förvånad varje gång när jag gör ett enkelt kort att det inte behövs mer. Samtidigt som det ibland är roligt att få sitta och fila länge och lägga ner en massa jobb på ett kort.

fick vända om

image362Jag väcktes kl 7 av telefonen. Skolan kallade. Jag tvekade innan jag sa ja, för det är ju roligare att få jobba hos Pappersbiten. När jag var på väg ringde Susanne återbud, sjuka elever gjorde att jag inte behövdes. Jiiiippiiii, sa jag och Susanne önskade mig en bra dag i Alingsås för hon vet att jag så gärna vill vara där.

Ha en bra dag alla ni där ute!

tomtebloss


image360
Om man hittar tomtebloss i lådan måste man ju testa,
även om det är läskigt.


image361
Här är det spel på hög nivå. Det började med shack
och avslutades med Fia med knuff.


 

god eftermiddag

image358
Har ni ätit Pamelo? Då tycker jag att ni ska prova.
Smakar som grape och apelsin.


Det är ett par dagar sedan jag hörde av mig. Dagarna går så fort och det finns för lite tid för bloggen och pysslandet.  Det är jobb i skolan, mitt härliga praktikjobb - tack Sanna för att du har tid med mig - träning med Frida och kvar är allt det där praktiska hemma. Jag har flera kortbeställningar som ligger och jag blir stressad då jag inte hinner sitta i lugn och ro. Nu kanske det låter värre än vad det är men när jag inte får en enda hel dag hemma då blir jag stressad. Jag får naturligtvis också skylla mig själv. Lördag t ex ville jag ju så gärna jobba hos Pappersbiten fast jag kunde ha stannat hemma. Jag hade f ö en jättetrevlig halvdag med Egon och Simon då Sanna var på scrapträff i Stockholm. Idag har jag varit och tränat med Frida.
Nu står söndagssteken på spisen och Frida ska hämtas till middan.

Ha en fortsatt trevlig söndag!


 Kika in i butiken och/eller lägg in dina kort och layouter i galleriet.

RSS 2.0