syster fyller

Sara har lärt mig flera kortvikningar på kurs hos Kortmakaren. Annorlunda kortvikningar är inte det jag sysslar mest med kan jag säga men just den här, double slider, tycker jag är rolig att göra och det är ger en överraskande effekt.KraM

klar...

...ja, eller nästan i alla fall, om det nu blir klart någon gång. Saker står felplacerade har jag märkt när jag pysslar, sånt som får rättas till efterhand. Lite mer målning av möbler någon gång när jag får lust. Gardinen ni ser är inte en gardin utan insektsnät. Får se om det blir en riktig gardin också.
F ö så är jag väldigt nöjd.KraM

humlan surrar

Några regnskurar idag och åskan mullrade lite en bit bort.
Jobbet med nya pysselrummet går framåt, man kan nästan säga att jag är klar... för tillfället. Riktigt klar blir man aldrig då man kommer fram till nya organisationslösningar hela tiden. Kommer bild inom kort.

KraM

projekt

Igår eftermiddag/kväll var jag tillsammans med 9 andra pysseltjejer hos Sara på skaparträff. Tack Sara för en väldigt trevlig träff. De flesta av oss skapade medan bl a jag startade ett projekt att organisera och strukturera mina stämplar. Fy vilket tråkigt projekt men nödvändigt. Jag har hittills haft mina stämplar i pärmar, men då kvantiteten ökar så har det blivit allt mer otympligt och tungt. Helen gav oss tipset att ha stämplarna på laminerade ark i en låda vilket jag tycker verkar väldigt bra.


För närvarande har jag flera projekt på gång samtidigt så det är väldigt rörigt i mitt nuvarande pysselrum samtidigt som jag håller på att iordningställa mitt nya rum.

KraM

RSS 2.0