godisHouse of Inspiration firar många besökare på bloggen med denna fantastiska candy. Vill du vara med? 4 juli dras vinnaren.

KraM

pust & stön + NY


Det här är för mycket för mig - värmen alltså. Jag gör absolut ingenting. Sitter inne med stängda dörrar så värmen stannar ute.
Hu är ditt förhållande till värmen?

Annas resa till USA har inte börjat så bra kan man säga. Hon åkte från Sverige lördag morgon och kom till Chicago, inte New York, kl 1 inatt. Där skulle hon få vänta i 6 timmar för att flyga vidare till Newark där jag tror hon landade vid 8-tiden i morse svensk tid. Hur hon tar sig därifrån till New York vet jag inte.
Avresan från Warszawa började bra men efter en timme fick planet vända pga tekniska fel. Sedan väntan väntan på obefintlig information. Till slut visade det sig att det blev övernattning på hotell. En hel dags väntan igen på flygplatsen som resulterade i ombokning till Chicago.  Hon kom alltså till USA mer än ett dygn försenad.

Sköt om er i värmen och drick mycket vatten!

KraM

fest och NYIgår kväll var vi hos goda vänner på trädgårdsfest. Underbar mat, underbara vänner och underbart väder. Kan det bli bättre?

Jag slapp sitta hemma och vara nervös för att Anna skulle åka till New York idag på morgonen. Kl 5 i morse fick vi ett sms, då satt hon i taxi på väg till Arlanda, "nervös och förväntansfull". Vid 10-tiden kom nästa sms. "Landat i Warzawa, ska slå ihjäl 7 timmar till avgång NY". Så är det kanske när man reser jättebilligt, 4000 kr tor. Nu är det bara att vänta på nästa sms där det står att hon kommit fram till lägenheten i Broklyn någon i natt.

KraM

Stockholm, Nyköping, vinst, köp

Det har varit full rulle ett tag och jag har inte hunnit att blogga så nu tar jag allt, eller nästan allt på en gång.


Några bilder från middag hos Anna & Linus där delar av släkten var med.


Alva berättade att mamma Anna har bäbis i magen :) Kommer i januari.

Ellis spricker snart. Det är inte långt kvar nu :)"Har det hänt nåt"? Nää, det är kö midsommaraftons förmiddag söderut från Stockholm.

Utsikt från bror & svägerskas torp i Nyköping. Vackert!Anna sover på kökssoffan hennes mormors far snickrat.


Jag hade turen att vinna dessa fina stämplar på en kommentar hos Inkywings, lyckliga jag :)) Jag har bara inte haft tid att använda dom än. Sommarlätta skira grässtrån ska bli roligt att skapa med.

Nu har jag äntligen fått köpt min nya leksak, en multiskrivare. Den verkar vara enkel att använda och var heller inte svår att installera. Får se om den lever upp till förväntningarna.

Det var allt för nu!

KraM

hemma igen

Jag är hemma sedan igår kväll men har inte tid att sitta här
så det blir bara ett litet livstecken.
Visar ett kort jag gjorde förra veckan.


Återkommer snaaaart!

KraM

midsommar


Vi har haft en härlig helg med våra gäster Sofie och Viktoria. Det har alltså varit fullt upp och bloggen har fått vänta.
Det blir bara några rader för att önska er alla en riktigt fin midsommarhelg var ni än ska befinna er. Vi åker till Nyköping via Stockholm på onsdag för att träffa Anna innan hon åker till New York där hon ska vara i 6 veckor. I Nyköping firar vi traditionsenligt helgen med min bror och svägerska.

KraM

fylld vecka


Det händer inte så ofta numera att något är bokat varje
dag i en vecka men nu har det inträffat.
Igår kväll var vi på information om hur man bäst ska
planera för sina pensionsuttag, intressant.
Stig började med installationen av vår värmepump igår också.
Idag på förmiddan har jag varit och tränat på gymmet.
I eftermiddag får vi hem vår nya TV.
I morgon är det tandläkarbesök.
Torsdag ska jag till forvårdaren Maud.
Fredag kommer en kille från Köpenhamn för att förhoppningsvis köpa vår motorcykel.
Lördag ska Sofie och Viktoria sova över här och
så har vi tänkt besöka Universeum med dom.
Söndag är än så länge ingenting bokat men det är ju bara början på veckan.

Visst är blåmesungen söt som sitter i holken och ska ta steget ut i vida världen?
Skatorna var väldigt aktiva runt holken och jag bara hoppas att ungen klarade sig.

KraM

vänskapDet är viktigt med vänner.

Allt från Inkido utom spetsen i hörnet.

KraM

lyckliga jag


Det värmer i hjärtat att få en så fin skärbräda. Tack Sofie, Viktoria, M & M!


Detta fina smycke vann jag av Tesa som hade en tävling i hemlighet. Jag fick bestämma texten själv och jag tror att ni alla förstår budskapet som gäller för mig och alla ni andra där ute.

KraM

kityMera rött. Detta Kitypapper är väl gulligt och behövde inga tillägg av dekorationer.

KraM

röda pannkakor


Igår kväll hade jag förmånen att vara tillsammans med tjejerna hela kvällen. Min plan var spagetti och köttfärssås men då jag informerades om att en dagiskompis hade med sig gröna pannkakor på utflykten så valdes köttfärssåsen lätt bort mot att få göra röda pannkakor. Nu blev det kanske mer rosa än rött av den röda karamellfärgen. Sofie var en hejare på att steka pannkakor och Viktoria hjälpte till att vispa smeten. Att pannkakorna blev jäääätttttegooooda är det väl ingen som ifrågasätter.

KraM

"sommarlov"!Med de akassaregler som nu gäller så kunde jag idag vikariera min sista dag. Om jag nu ska få behålla min akassa fram till att alla dagar är slut - någon gång i slutet av sommaren -  så får jag inte jobba någonting alls. Lite märklig regel, tycker jag,  men så är det.
Det är många varslade på "min" skola och många är osäkra på sin framtid och mår naturligtvis inte så bra. Hur de har tänkt sig när 7 av 12 elevassistenter i särskolan får sluta, det vet inte jag. Vi kan ju hoppas att man inser hur verksamheten kommer att påverkas, men finns inte pengarna så är det inte mycket att hoppas på.
Dagliljan får symbolisera neddragningarna i skolan, man tänker väldigt kortsiktigt.

KraM


hur bor du?


Min nyfikenhet dristar mig till att fråga hur ni bor. Jag bor i ett jättegammalt hus med trappor både ute och inne så vi får väl se hur det går när rullatorn införskaffas.
Bilden längst ner till vänster är vår kompost. Komposterar du?

KraM

kortet från maran


Det här är vad jag åstadkom på maran. Papperet och dom limegröna rosorna fanns med i presenten vi fick.


Papperet köpte jag hos Stämpelboden. Stämpeln är från Kortmakaren. Prickarna liksom hjärtat på kortet ovan har jag flossat med sammet. Tyvärr kan man inte se på bilden vad lent och fint det blir.

RSS 2.0