liiite sommar


En liten rosenknopp tror fortfarande på sommaren.



Efter morgonpromenad åkte jag iväg en timme till gymet. Det är längesedan jag var där så jag förväntar mig mycket träningsvärk i morgon. Jag ilar mellan maskinerna och är glad om det inte finns någon där som jag känner för då tar passet mycket längre tid och såååå himla roligt är det inte att vara där.
Regnet öser ner och mannen är och bowlar så nu sätter jag mig i pysselrummet för att göra tre beställningskort. Jag hoppas att jag har tillräckligt med inspiration och fantasi.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Junitjej

En sådan fin bild!

Här har du adressen till stegomvandlaren:

http://www.stegraknare.se/omvandla

2008-10-15 @ 12:49:52
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Anna

Nä....gym är inte speciellt kul du...går hellre låååånga promenader...då får man både se lite o frisk luft..härlig rosenknopp...jag älskar knoppar..

2008-10-15 @ 16:43:54
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: Junitjej [Vinn en anteckningsbok!]

Svar till Maria: Ovanför typsnitten finns en liten länk där det står - PC eller Mac - klicka på den och sen "save" när den rutan kommer upp. Spara den på ett ställe som du kan komma ihåg. När du sedan är färdig kan du gå in i din dator där du sparat dina filer. De är förmodligen zippade så du får packa upp dem. Om du inte har winzip kan du ladda ner det från www.download.com

När du har packat upp dem (om du inte vet hur man gör får du fråga igen) så ska du lägga dem i mappen "typsnitt" som finns i din kontrollpanel. Enklast är att kopiera dem in dit eller dra dem dit från skrivbordet. Typsnitten installeras automatiskt då. Sen är det bara att köra på. Typsnittet fungerar både i Word och i Photoshop.

Lycka till !

2008-10-15 @ 17:37:42
URL: http://junitjejen.se/
Postat av: Mia

Naturen är en märklig grej..

Tack söta du, men jag måste jobba. Kanske det blir en vanlig 8-timmars dag i morron, man må hoppas....

2008-10-15 @ 21:20:33
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Carina

Hej och tack för titten i min blogg! Så fina fotografier du har tagit!! Och härliga alster du har gjort. Det var en trevlig liten rundtur jag har fått här... Ha det gott!!

2008-10-18 @ 20:47:50
URL: http://www.cajaba.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0