livstecken


I morgon är det en vecka sedan vi kom hem från Irland. Vi åkte nästan med en gång till Nyköping ett par dagar så det är en del att fixa med här hemma. Jag har massor att göra med mitt kortmakeri. Jag behöver fylla upp min försäljning på två ställen och dessutom har jag en deadline i början av oktober då jag tillsammans med tre kompisar ska ställa ut och sälja våra alster. Två av kompisarna gör silver- och pärlsmycken och den tredje målar akvarell.

Till helgen blir det fullt hus här. Anna kommer hem från New York och Emma från Clifden/Irland. Min syster, hennes två barn och barnbarn med familj kommer plus en kompis till tjejerna, alla från Stockholm. Några ska gå och se Madonna och några ska till Liseberg. En riktig superduperrolig helg alltså.

Bilden ovan är tagen vid Cliffs of Moher på Irlands sydvästkust. Klipporna är drygt 200 meter höga och om ni tittar riktigt noga kan ni se små prickar längst upp på den närmsta klippan, det är människor. En taxichaufför berättade för oss att folk som gått för nära kanten har blåst ner ett flertal tillfällen.

Jag får se när jag nästa gång får tid att göra ett inlägg, nästa vecka kanske.

KraM

Kommentarer
Postat av: Aase/ängel60

Låtr som du har en helg framför dej som är både rolig och intensiv :) Men visst är det kul att få vara nära sina kära :) Må gott och kan gäran ge lite energi till dej. har ganska mycket just nu att det känns ok att dela med sig ;)

Kram kram Aase

2009-08-05 @ 09:23:35
URL: http://angel60.blogspot.com
Postat av: Lina

Vilken härlig bild!

Låter som du har fullt upp med pysslandet, kul! :)

Tack tack! Jag har nog blivit rund lite här och där, men det är nog mest mage. ;) Bf är imorgon, men skrutten verkar inte ha någon brådska ut alls. Så vi får se hur länge jag måste vara så här otymplig, skulle hellre ha vår älskade lilla bebis i mina armar. <3

Ha det bra! kram

2009-08-06 @ 22:20:23
URL: http://linaliten.blogg.se/
Postat av: Maria Berg

Där har jag varit, då min lillebror bodde på Irland ett tag, men nu är det snart 9 år sedan tänk vad tiden går.

Min lilla var då nyfödd!

Storfsmilj vad härligt med alla hemma.



Vad himla kul att du tycker om mina rosbilder. Jag sörjer inte "fassan" och "mossan" utan min kamera åkte i baken. Min man bliv omkulvält på Sommarlandet och så åkte den ner i backen... så jag har lite abstines nu, hoppas hoppas jag får fatt i en ny kamera snart.

Kram och lycka till,

MB

2009-08-07 @ 12:06:28
URL: http://alltkangronska.blogspot.com/
Postat av: Junitjej

Vilken vacker bild!! Det måste var otroligt fint på Irland!

2009-08-09 @ 10:07:03
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Inger

Jättefin bild... skulle oxå vilja åka dit. Hm men bäst att akta sig så man inte blåser i då..Ja ibland är det mycket omkring oss..

Men det är ju det som är själva livet, vad jag förstår..

Hoppas helgen blev lyckad med alla era aktiviteter..

Kramkramen..

2009-08-18 @ 10:37:58
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: HelenaK

Hej Maria!

Jag har bara kikat lite på moderskeppet men jag ska gå in där nu och lusläsa igenom allt! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0