projekt

Igår eftermiddag/kväll var jag tillsammans med 9 andra pysseltjejer hos Sara på skaparträff. Tack Sara för en väldigt trevlig träff. De flesta av oss skapade medan bl a jag startade ett projekt att organisera och strukturera mina stämplar. Fy vilket tråkigt projekt men nödvändigt. Jag har hittills haft mina stämplar i pärmar, men då kvantiteten ökar så har det blivit allt mer otympligt och tungt. Helen gav oss tipset att ha stämplarna på laminerade ark i en låda vilket jag tycker verkar väldigt bra.


För närvarande har jag flera projekt på gång samtidigt så det är väldigt rörigt i mitt nuvarande pysselrum samtidigt som jag håller på att iordningställa mitt nya rum.

KraM

Kommentarer
Postat av: Ingrid - Inola

Organisationsprojekt kan vara lite småtråkiga, men det kommer att bli så bra när du är klar! Roligt att ses i söndags hos Sara, vilken trevlig skaparfest! Så spännande med nytt pysselrum, lova att du lägger ut bilder sen!Kram!

2010-08-03 @ 11:46:12
URL: http://inola.blogg.se/
Postat av: Millasew

Det var roligt att träffas hos Sara i söndags! Ska bli spännande att se hur ditt nya rum blir!

2010-08-03 @ 15:47:23
URL: http://millasew.blogg.se/
Postat av: Lena

Åh, det verkar spännande! Jag är i akut behov av att organisera mina grejer. Och det är en del. Hu.

2010-08-04 @ 22:21:57
URL: http://lenadalesjo.blogg.se/
Postat av: Lena

Idag är jag på bättre humör. Håller med om att blommor och växter är som bomull för själen. Det är väl därför jag älskar naturen och växtligheten så.

2010-08-05 @ 20:29:45
URL: http://lenadalesjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0